Ligin ikinci yarısında 4 maçlık galibiyet serisinin ardından aldığı 2 mağlubiyet ile play - off potasından uzaklaşan Sarıyer, sahasında konuk ettiği Kırklarelispor’u 4-0 mağlup ederek moral buldu.

Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan müsabakayı; Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz, Sarıyer Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu ve hafta içi olmasından dolayı az sayıdaki taraftar topluluğu takip etti.

SARIYER BAŞTA SONA ÜSTÜN OYNADI

Teknik Direktör Ekrem Al’ın ligin ikinci yarısında göreve gelmesiyle birlikte 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan lacivert beyazlı ekip, Manisa ve Amed karşısında aldığı mağlubiyetler ile play off grubu ile arasındaki puan farkı 4’e çıkmıştı. Kötü gidişata dur demek için mutlak galibiyet hedefleyen Beyaz Martı 3 puan parolasıyla çıktı. İlk yarıda oyunun kontrolünü elinde bulunduran Sarıyer, 27’da Kubilay Akyüz, 36’da Alim Harlak’ın attığı gollerle soyunma odasına 2-0 önde gitti. Müsabakanın ikinci yarısında da etkili olan Sarıyer, 82’de Mahmut Bilir ve 89’da Doğukan Emeksiz’in kaydettiği gollerle sahadan 4-0 galibiyetle ayrıldı. Beyaz Martı bu sonucun ardından 36 puanla 6. sırada yer alırken, Kırklarelispor ise haftayı 29 puanla 12. sırada tamamladı.

İLK 11’LER

Sarıyer: Ali Türkan, Şaban Özel, Gökhan Çalışır, Alim Harlak, Şahin Şafakoğlu, Mahmut Bilir, Kubilay Akyüz, Adem Koçak, Bertul Kocabaş, Furkan Yaman, Bahri Can Avcı.

Kırklareli: Davut Babur, Müslüm Aydoğan, Caner Koca, İbrahim Sürgülü, Emre Keleşoğlu, Emre Balkı, Mert Sinan Pekesen, Serkan Sözmen, Yüksel Şişman, Umut Kaya, H. Ömer Doğru.

Hakemler: Efe Tanrıverdi, Ejder Yapıcı, Yavuz Bahadır Ordu, Mustafa Hakan Belder.

Sarıyer ligin 25. haftasında İnegölspor’a konuk olacak Müsabaka 23 Şubat Pazar günü oynanacak.

SARIYER POSTA