Teknik Direktör Şaban Yıldırım ile yollarını ayıran Sarıyer yeni hocasını buldu. 2011 yılında Beyaz Martı’nın başında olan tecrübeli Antrenör Sadi Tekelioğlu lacivert beyazlı ekibin yeni teknik direktörü oldu.

Son yıllarda yaygınlaşan teknik direktör değişikliği modasına Sarıyer'de uydu. Beyaz Martı, sezonun ilk yarısı bitmeden 3. hocayı takımın başına getirdi. Sezona Ahmet Akcan ile başlayan ancak ligin 4. haftasında takımın başına Şaban Yıldırım’ı getiren Sarıyer, bir kez daha hoca değişikliğine giderek, tecrübeli Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile anlaşmaya vardı. Tekelioğlu, geçtiğimiz sezon çalıştırdığı Hekimoğlu Trabzon ile 14 maçlık yenilmezlik serisi ile dikkatleri üzerine çekmişti.

ALTYAPIYA BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Özellikle altyapıdan çıkardığı genç ve yetenekli oyuncular ile adından sıkça söz ettiren Sadi Tekelioğlu ile görüşen Sarıyer yönetimi, tecrübeli hocayı takımın başına getirdi. Tekelioğlu kariyerinde daha önce Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Erzurumspor, Adana Demirspor, Kocaelispor, A. Sebatspor ve Türk Telekom gibi takımları çalıştırdı.

SARIYER POSTA