TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 32. haftasında Niğde Anadolu Futbol Kulübü’ne konuk olan Sarıyer, rakibini son dakikalarda bulduğu golle 1-0 mağlup ederek, şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Ligin 31. haftasında sahasında Keçiörengücü’nü yenerek ‘şampiyonluk yarışında ben de varım’ diyen Sarıyer, zirve takibini bırakmıyor.

Sarıyer deplasmandan şen dönüyor

Niğde 5 Şubat Stadı’nda oynanan maçı Cihan Aydın, Murat Taşçıkar ve Çağlar Öztürk yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyince soyunma odasına golsüz eşitlikle gittiler. Sarıyer, ikinci yarıda Ali Kuçik’in 81. dakikada attığı gol ile mücadeleyi 1-0 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçların ardından lacivert beyazlı ekip puanı 67’ye yükseltirken, Niğde Anadolu Futbol Kulübü ise 36 puanda kaldı.

İlk 11’ler:

Niğde Anadolu FK: Ali Emre Yanar, Onur Taha Takır, Yusuf Yalçın Aslan, Kahraman Demirtaş, Mustafa Hakkı Peker, Egehan Gök, Emirhan Özyaşar, İzlem Anıl Balakkız, Berkay Görmez, Musa Caner Aktaş, Fatih Aktay.

Sarıyer: Ali Türkan, Mert Kula, Feyyaz Belen, Yaser Yıldız, Alim Harlak, Özgür Çelik, Ali Kuçik, Hüseyin Bak, Samet Katanalp, Ozan Solak, Adem Koçak.

Sarıyer, ligin 33. haftasında deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacak.