Sarıyer Spor Kulüp Başkanı Saffet Akkoyun, Hatayspor maçı öncesinde futbolcu ve teknik ekibe akşam yemeği verdi. Koru Park’daki yemekte oyuncularından galibiyet sözü alan Başkan Saffet Akkoyun, “Size güveniyorum.”dedi.
Yarın Hatayspor ile 13.30’da Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nda  6 puan değerinde önemli bir maça çıkacak olan Sarıyerli futbolculara Başkan Saffet Akkoyun’dan moral yemeği. Yemekte oyuncularından galibiyet sözü alan Başkan Akkoyun, “Size güveniyorum.”dedi.

sariyersporKORU PARK’TA MORAL YEMEĞİ

Sarıyer Spor Başkanı Saffet Akkoyun, Hatayspor maçı öncesi oyuncularına moral yemeği verdi. Bu akşam saat 19.00’da Koru Park’da düzenlenen ‘Moral’ yemeğine Başkan Saffet Akkoyun, Asbaşkan Ali Genç, yöneticiler Hüseyin Kızıltuğ, Ali Koray büyükasar ve Atilla Günorta, futbolcular ve teknik ekip tam kadro katıldı.

SİZE GÜVENİYORUM

sariyerspor2Yemekte kısa bir konuşma yapan Başkan Saffet Akkoyun futbolculardan bugünkü karşılaşmada Hatayspor’u yenme sözü aldı. Oyuncularına ‘Güvendiğini’ vurgulayan Başkan Akkoyun, tribünlere yönelik de sitemli konuştu. Başkan Akkoyun, “Sizden yarın önce sağlıklı bir şekilde maçı tamamlamanızı, sonra galip gelmenizi bekliyorum. Biz başkaları gibi ne olursa olsun yenelim. Ahlaksızca da olursa olsun, galip gelelim diyenlerden değiliz. Onu diyenler desin. Biz ahlaklı galibiyetleri istiyoruz. Şunu bilin ki, Sarıyer’in yüzde 95’i de ahlaklıdır. İnşallah yarın galip gelip bizi sevindireceksiniz. Size güveniyorum.”diye konuştu.

TAŞKIN GALİBİYET SÖZÜ VERDİ

Yemeğe futbolcuları ve antrenör ekibi ile birlikte tam kadro katılan Teknik Direktör Taner Taşkın ise, “Oyuncularım adına söz veriyorum. Sarıyer’i üst sıralara taşıyacağız.”dedi. Bugüne kadar aldıkları sonuçlar itibariyle ligde iyi bir konumda olmadıklarını hatırlatan Teknik Patron Taşkın, şunları kaydetti: “Bugüne kadar size layık oynadık. Ancak 8 haftaya baktığımızda sonuçlar itibariyle bunu söyleyemem. Galibiyet olarak iyi bir durumda değiliz ama takım olma yolunda iyi gittiğimizi söyleyebilirim. Daha ligin başı. Çok oynayacağımız var. Çocuklarım adına size şunun sözünü veriyorum. Ligi üst sıralarda tamamlayacağız. Biz buna inanıyoruz. Alacağımız galibiyetlerle sizlere şevk vereceğiz. Bu takımdan korkmayın. Biz sizden korkmuyoruz. Size güveniyoruz. Sizde bize güvenin.”

sariyerspor4KÖTÜ TEZAHÜRATLARI ÜSTÜMÜZE ALDIK!

Teknik Direktör Taşkın, konuşmasının sonunda son maçta tribünlerden yönetime yönelik yapılan kötü tezahüratları hatırlatarak, “Son maçta yapılan kötü tezahüratları biz oyuncularımla birlikte üzerimize aldık. Yönetim kadar üzüldüğümüzü bilmenizi isteriz.”dedi. Bunun üzerine araya giren Başkan Saffet Akkoyun, “Kötü tezahüratları  alacağınız galibiyetle sizler susturacaksınız.”dedi.

SARIYER’E YAPILMIŞ EN BÜYÜK KÖTÜLÜKTÜR

Yemeğin ardından bir konuşma da Asbaşkan Ali Genç yaptı. Genç, yönetim olarak Başkan Saffet Akkoyun’un her zaman arkasında oldukları mesajını verdi. Kötü tezahürat yapanlara tepki gösteren Asbaşkan Genç, “Sarıyer'i maddi ve manevi olarak her şeyi ile bugünlere getiren Saffet Başkan’a karşı kötü tezahüratta bulunmak Sarıyer’a yapılan en büyük kötülüktür.  Başkana değil Sarıyer’e yapılmıştır. Dolayısıyla bu tür hareket içinde bulunanlar Sarıyer’e çok büyük zarar verdiği gibi Sarıyer camiasına da ihanet içindedir. Biz yönetim kurulu olarak Saffet Başkan’ın yanında güçlü bir şekilde yer almaya devam edeceğiz.”diye konuştu.

sariyerspor3ELEŞTİRENLERE KONGREYİ ADRES GÖSTERDİ

Seçilmiş yönetime karşı acımasızca eleştirilerde bulunanlara seslenen Asbaşkan Genç, “Elbette bizlerinde hatası olabilir. Ancak dizilen kervanı dağıtmak, kulübe zarardan başka hiç bir şey kazandırmaz. Gönül arzu eder ki yapılan kongrelerde yapıcı eleştirilerde bulunulsun. Kulüp yönetimine aday olsunlar. Aksi takdirde Sarıyer Kulübü’ne bu kadar maddi ve manevi destekleri bulunan insanları küstürürlerse geçmişte olduğu gibi Sarıyer 1. Ligden bugüne kadar nasıl kulübü küme düşürdülerse o hale düşürürler.”ifadelerini kullandı.

TAKDİRE ŞAYAN BİR BAŞKANDIR

Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Genç sözlerini şöyle tamamladı: “Biz Sarıyer’de birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda Sarıyer Spor Kulübü’nün hedeflerine kolaylıkla kavuşacağını biliyoruz. Saffet Başkan yoksa bizimde bu kulübe sevgimiz saygımız devam eder ancak yönetici olarak görev almayız. Şunu herkes bilsin ki iki dönemdir başkanlık yapan Saffet Akkoyun bizim nazarımızda takdire şayan bir başkandır.”