Play Off öncesi Diyarbakır Spor ile final maçı niteliğinde Pazar Günü Yusuf Ziya Öniş Stadında 14: 00 karşılaşacak, Beyaz Martılar maç saatini beklemeye başladı.

Sarıyerli sporseverler Diyarbakır öncesi Sarıyer’in bu karşılaşmadan galip geleceği beklentisi içinde. Yıllar sonra Play Off oynama şansının eşiğine gelen Sarıyer’de mutlaka hedef 3 puan.

BAŞKAN SAFFET AKKOYUNDAN’DAN DESTEK ÇAĞRISI

Pazar günü oynanacak Diyarbakır maçı öncesi, tüm camiaya birlik ve beraberlik çağrısında Bulunan Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, “Çok zorlu bir ligi geride bırakmak üzereyiz. Sarıyer yıllar sonra Play Off oynama eşiğine gelmiştir. Bizler Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizle Diyarbakır karşısında Play Off’a çıkacağımıza kenetlendik. Bu önemli maçta tüm Sarıyerli sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz. Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır” dedi.

KOÇOĞLU; “ SABIR VE DESTEĞE HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”

Koçoğlu, “Sarıyer Yönetim Kurulu olarak, bu sezon bir üst lige direk çıkmak arzusu ile yola çıktığımızı belirtmek isterim. Ancak futbolda her tülü neticeler olduğu gibi bizde bu lig maratonunda çeşitli talihsizlikler yaşadık. Pazar günü kendi evimizde Diyarbakır Spor ile Play Off öncesi zorlu maça çıkacağız. Sarıyerli tüm sporseverleri bu çok önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz.”

BAYRAM1KOÇOĞLU’DAN TEŞEKKÜR

Son haftalarda gerek içeride gerekse de deplasmanlar da taraftarın göstermiş olduğu sağduylu desteklerinden dolayı taraftara teşekkür eden Sarıyer Spor Kulübü Basın Sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu, “Taraftarımızın özellikle son haftalarda olumlu destekleri bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Bu destekler karşısında sahada ter döken futbolcu kardeşlerimizi de bir o kadar da motive etmiştir.”

Bundan sonra kendi evimizde Play Off maçlarımızı kazasız ve cezasız geçme arzusunda olduklarını belirten Koçoğlu, “Bundan sonra her maçımız final havasında geçecek. Bu anlamda tek endişemiz içerde oynayacağımız Play Off maçlarımızda olumsuz tezarrühatlar olmasın. Çünkü geçmiş maçlarda aldığımız cezalardan dolayı seyircisiz maç oynadık. Play Off'ta aynı duruma düşerek takımımızı yalnız bırakmak istemiyoruz.

Haber: Levent PEHLİVANOĞLU