Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, 1940 Sarıyer Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti. Burada Sarıyer Spor Kulübü taraftarlarıyla bir araya gelen Başkan Akkoyun, Olağan Genel Kurul’da yeniden seçilmesi halinde gerçekleştirmek istedikleri hedefleri anlattı.

“Mali başarıyı sportif başarıyla taçlandıracağız”

6 yıllık görev süresi boyunca Sarıyer’in mali açıdan yaşadığı tüm sorunları çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Akkoyun, “Geride kalan 6 yıl, ben ve ekibime yönetimsel anlamda çok büyük tecrübeler kattı. Mali açıdan Sarıyer Spor Kulübü’nü çok iyi noktalara getirdik. UEFE kriterlerini yerine getiren 10 Türk kulübünden biriyiz. Önümüzdeki dönemdeki hedefimiz mali başarıyı sportif başarıyla taçlandırmak. Bunu da sizlerin desteğiyle yapacağız” dedi.

“Artık şampiyonluk zamanı geldi”

Sportif anlamda yaptıkları hataların farkında olduklarını belirten Başkan Akkoyun, “Artık şampiyonluk zamanı geldi. Biz geçmişteki hataları tekrar etmeyecek tecrübeyi edindik. Şimdi tek hedefimiz Sarıyer Spor Kulübü’nün şampiyonluk hasretini gidermek. 20 Mayıs’taki olağan kongremizde Sarıyer’in çok değerli üyelerinin oylarıyla yeniden seçilirsem şampiyon olacak kadroyu kuracağım. Öncelikli hedefimiz TFF 1. Lig’e yükselmek. İnşallah oradan da uzun yıllar özlemini çektiğimiz Süper Lig’e çıkacağız. Sarıyer’in hak ettiği yer Süper Lig’dir” ifadelerini kullandı.

Taraftardan Başkana tam destek

Sarıyer Spor Kulübü’nün durumuyla ilgili görüş bildiren taraftalar, Başkan Saffet Akkoyun’a camianın başarı beklentisini hatırlattılar. Olağan genel kurulda Başkan Saffet Akkoyun’un yanında olacaklarını ifade eden taraftarlar, şampiyonluk hedefiyle bir kez daha Akkoyun’a destek vereceklerinin altını çizdiler.