Nevşehir kampı öncesi Sarıyer tesislerinde çalışmalarına devam eden Sarıyer’in Teknik Direktörü Bahri Kaya gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivan’a konuştu. Transferlerle ilgili bilgi verirken, yeni sezon için “Takım taraftar bütünleşmeli” dedi.

Sarıyer’in teknik direktörü Bahri Kaya, geçen seneden şu ana kadar gelinen noktaya gerçekten ne istediğini bilen, ne yaptığını bilen bir anlayışla bu serüvenin sürdürüldüğünü belirtirken “Geçen seneki iskelet kadroyu koruduk ve en iyilerini elimizde tuttuk. Serdar Kulbilge, Ali Zorlu, Kerem Çalışkan, Kubilay Anteplioğlu, Günay Şakar ve Serkan Balcı ile kadromuzu daha da güçlendirdik” dedi.
“21 KİŞİLİK KADROYLA SEZONA GİRİLECEK”

Yeni transferlerle açıklarını kapatmaya amaçladıklarını belirten Kaya, “30 kişilik bir kadroyla değil de, 21 kişilik bir kadroyla sezon geçirmek istiyoruz. Takımımızın çalışmaları iyi gidiyor.” şeklinde konuştu. Kaya yeni transferle takımın ofansif yönünü güçlendirmeye çalıştıklarını kaydetti.
“SARIYERLİLERDE BİZE İNANSIN”

Çok değişik bir sezon yaşanacağının altını çiz en Kaya, Sarıyer’in tarihinde ilk defa önceki yıldan bu kadar çok aynı oyuncuyla ve aynı teknik direktörüyle takımın yoluna devam ettiğini belirtti. 2017-2018 sezonunda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Sarıyer’in Teknik Direktörü son olarak, “Lüzumsuz harcamalar yapmadan ama Sarıyer camiasının beklediği şampiyonluğa aday bir takım olarak lige hazırlanıyoruz. 5 bin taraftarla takımı bütünleştiren bir sezon yaşayacağıma inanıyorum. Sarıyerlilerde bize inansın.” şeklinde konuştu.