Nevşehir kampı öncesi Sarıyer tesislerinde çalışmalarına devam eden Sarıyer’in Teknik Direktörü Bahri Kaya gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivan’a konuştu. Transferlerle ilgili bilgi verirken, yeni sezon için “takım taraftar bütünleşmeli “dedi.

Antrenmanlarına Sarıyer Yusuf Ziya Stadı’nda devam eden Sarıyer’in teknik direktörü Bahri Kaya, geçen seneden şu ana kadar gelinen noktaya gerçekten ne istediğini bilen, ne yaptığını bilen bir anlayışla bu serüvenin sürdürüldüğünü belirtirken “Geçen seneki iskelet kadroyu koruduk ve en iyilerini elimizde tuttuk, bu sene dış transferde aceleci davranmıyoruz. Serdar Kulbilge, Ali Zorlu ve Kerem Çalışkan ile anlaştık. Yakında 3-4 oyuncu daha kadromuza katılacak. Hedefimiz 6-7 transfer ile sezona başlamak. Ciddi bir kayba uğramadan sezon geçirmek istiyoruz." dedi.

“KULÜBÜN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Hazırlık maçları öncesi transferlerle açıklarını kapatmaya çalıştıklarını belirten Kaya, “30 kişilik bir kadroyla değil de, 21 kişilik bir kadroyla sezon geçirmek istiyoruz. Takımımızın 10 gündür süren çalışmaları iyi gidiyor. Çarşamba günü Pendiksporla hazırlık maçı yapılacak. İstediğimiz bazı oyuncular ile  görüşmelerimiz kulüp lehine sonuçlanmadı. Çok yüksek meblağlar olduğu için, kulübün geleceğini ve ahengini düşünerek bütçemize uygun transferlere devam edeceğiz. Şuan orta sahaya iki oyuncu, bir santrafor, alternatif bir kaleci ve bir stoper alabiliriz. Ama şu an ki hedefimiz takımın ofansif gücünü arttıracak oyuncular almak.”

“SARIYERLİLERDE BİZE İNANSIN”

Çok değişik bir sezon yaşanacağının altını çizen Kaya, Sarıyer’in tarihinde ilk defa önceki yıldan bu kadar çok aynı oyuncuyla ve aynı teknik direktörüyle takımın yoluna devam ettiğini belirtti. 2017-2018 sezonunda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Sarıyer’in Teknik Direktörü son olarak, “Lüzumsuz harcamalar yapmadan ama Sarıyer camiasının beklediği şampiyonluğa aday bir takım olarak lige hazırlanıyoruz. Bunun için 2-3 tane daha etkili transfere ihtiyacımız var. Bu transferleri gerçekleştirebilirsek 5 bin taraftarla takımı bütünleştiren bir sezon yaşayacağıma inanıyorum. Sarıyerlilerde bize inansın.” şeklinde konuştu.