Eğitim-öğretim yılının sona ermesinin ardından Arıköy Spor Fabrikası, sosyal tesislerinde çocuklara eğlenceli, sosyal ve eğitici bir yaz tatili yaşatma fırsatı sunuyor.

12 yıllık bir tecrübeye sahip ve 3 yıldır Sarıyer bölgesinde hizmet veren Arıköy Spor Fabrikası geçmişten günümüze gelen birçok sportif alanda kendini kanıtlamış akademik kariyere sahip, deneyimli, güvenilir eğitmen kadrosuyla çalışmalarını sürdürüyor. Sunduğu zengin branş tercihleriyle, öğrencinin en başarılı olduğu spor dalının keşfine olanak sağlıyor. 18 Haziranda başlayan yaz spor okuluna, 4-15 yaş arasındaki velilerin isteği doğrultusunda tam gün yemekli, yarım gün ve tek branş şeklinde hizmet verecektir. Eğitimler, 3 haftalık 4 dönem şeklinde yapılacak.

Yaz spor okulunun çocuklara kazanımları

Anne ve babaların çocuklarının yeteneklerini ve ilgi alanlarını gözleme fırsatı çocukların sportif, kültürel ve sanatsal gelişimlerine katkı sağlıyor. Zihinsel, fiziksel gelişimlerine yanı sıra kendini tanıma ve keşfedilmemiş yönlerini bulup ortaya çıkarma olanağı sağlıyor. Bireysel f arklılıkların ortaya çıkması, duygusal ve düşünsel kazanımlar beslenme alışkanlıkları kazanmayı sağlıyor.

Spor faaliyeti branşları

Arıköy Spor Fabrikası yaz spor Okulu’nda; yüzme, tenis, jimnastik, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç, sokak oyunları, bahçıvanlık, atletizm, İngilizce drama, akıl oyunları gibi uygulamalı ders seçenekleri sunuyor.

Çocukların sanata bakış açıları gelişiyor

Spor Fabrikası, sportif eğitimin yanında programa katılan çocukların fiziksel gelişimini olumlu etkileyebilmek, sanata bakış açısını geliştirmek, farklı yeteneklerini fark edebilmek ve birçok sanatsal özelliğini ortaya çıkarabilmek için resim sanatı eğitimi veriliyor.

Yaratıcı Drama eğitimini İngilizce veren tek yaz okulu

İnsanların yaşama deneyimlerinden yola çıkarak, bir amacın ve düşüncenin doğaçlama yoluyla canlandırılması olan yaratıcı drama eğitiminin verildiği yaz okulunda, çocukların eğlenerek öğrenmesi amaçlanıyor. Arıköy Spor Fabrikası yaz spor okulu ülkemizde yaratıcı drama eğitimini İngilizce veren tek yaz okulu olma özelliğine sahip.

Uygulamalı Dersler

Uygulamalı dersler ile öğrenme sürecinde etkin, sosyal becerileri gelişime açık, merak ve heyecanı yüksek öğrenciler yetiştirmek için gerekli ortamın hazırlandığı Arıköy Spor Fabrikası yaz spor okulunda bireysel farklılıkların ortaya çıkması sağlanıyor.

Yaz spor okulu dönem tarihleri

Çocukların ruhsal, bedelsel ve sportif yanlarını geliştiren Arıköy Spor Fabrikası 4 farklı dönemde eğitim verecek.

İşte o tarihler:

1.Dönem 18 Haziran-6 Temmuz

2.Dönem 9 Temmuz-27 Temmuz

3.Dönem 30 Temmuz-17 Ağustos

4.Dönem 27 Ağustos-14 Eylül

Bilgi ve kayıt irtibat: 0850 304 19 05

Adres: Arıköy Sitesi 34450 Uskumruköy/Sarıyer