Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un ertelenen 6. hafta maçında Ankara Demirspor'u konuk edecek olan Sarıyer'de, karşılaşma öncesi ilginç bir buluşma gerçekleşecek. 2004-2009 yılları arasında Sarıyer Spor Kulübü'nde başkanvekilliği ve genel kaptanlık görevini yürüten Şems Çakıroğlu, bu kez rakip takımın asbaşkanı olarak Yusuf Ziya Öniş Stadı'na gelecek.

Geçmiş dönemlerde Sarıyer Spor Kulübü'nde asbaşkanlık görevini yürüten Sarıyer'in sevilen simalarından Şems Çakıroğlu, bu kez Ankara Demirspor'un asbaşkanı olarak stattaki yerini alacak. 19 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan mücadele saat 13.00'da başlayacak.

"İNŞALLAH SARIYER'İM İÇİN O SENE BU SENEDİR"

Zorlu maç öncesi Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na konuşan Çakıroğlu, "Sadece bir maç değil, maçtan çok daha öte.. Doğduğum günden beri Sarıyer’den ayrılmadım. Sarıyer’de okudum, Sarıyer’de evlendim, Sarıyer’de işe girdim, çocuklarım Sarıyer’de doğdu, Sarıyer’de babamı, dedemi toprağa gömdüm. Ama hayat bu, genellikle hafta sonları Sarıyer’de olsam da beş yıldır Ankara’da çalışıyorum. İki sezondur da Ankara Demirspor’un yönetimindeyim. İlk senemiz çok başarılı geçti. Federasyon adaletli olsa şu an birinci ligdeydik. Ama olmadı. İkinci ligde Beyaz Grup da bu sezon tekrar mücadele ediyoruz. Geçen sezon rahattım. Çünkü 4 yıl başkan vekilliğini, kısa bir dönem de bir şeref olan genel kaptanlığını yaptığım, köyümün takımı Sarıyer diğer gruptaydı. Bu sene kuralar çekildiğinde ilk baktığım Sarıyer Spor Kulübü'nün hangi gurupta olduğu oldu. Ama maalesef aynı guruptaydık. Ve gün geldi çattı. Bu hafta sonu Yusuf Ziya Öniş’te Sarıyer ile maçımız var. Çok karmaşık duygu içerinde olacağım. Yıllarca taraftarı olarak maç izlediğim yerde, şimdi başka takımın yöneticisi olarak oturmak farklı bir duygu olacak. İnşallah Sarıyer'im için o sene bu senedir. Sarıyer'im bu maçı aldığı için şampiyon olacaksa, bizi yensin isterim. Sezon sonu şampiyon olamayacaksa, biz, geçen sene olduğu gibi bu sene de iddialıyız. Kısacası çok eskilerden beri dediğimiz gibi: Bize gerekmez kariyer; varsa yoksa Sarıyer" ifadelerini kullandı.

HER İKİ TAKIMINDA EKSİK MAÇLARI VAR

Zorlu karşılaşma öncesi Sarıyer 2 maç eksik ile 24 puanla 5., Ankara Demir ise 5 maç eksikle 20 puanla 7. sırada yer alıyor.

SARIYER POSTA GAZETESİ