AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Altay Unan, her fırsatta sporun ve sporcunun yanındayız mesajını bir kez daha yeniledi. Sarıyer Belediye Meclis toplantısının Aralık ayı ilk oturumunda, amatör spor kulüpleri için önerge verdi.

BAL, Süper, U16, U18 Lig maçları oynandığını ifade eden Unan, “Pandemi öncesi amatör müsabakalarının oynandığı sezonlarda Sarıyer Kulüpler Birliği ve Sarıyer Belediyesi maç programlarını sistemli bir şekilde çalışarak araç tahsis desteği vermekteydi. Eyüp, Kağıthane, Beykoz ve diğer belediyeler ilçe amatör takımlara şu anda araç desteği vermektedir. Sarıyer Belediyesi olarak ilçe amatör takımlarımızın en azından deplasman maçlarına Sarıyer Kulüpler Birliği ile birlikte çalışmalar yaparak araç tahsis desteğini ne zaman vereceğini tüm kulüplerimiz ve biz grubumuz adına sormaktayız” diyerek önerge verdi.

GÜNDAY’DAN ÖNERGEYE OLUMLU YANIT

Unan’nın önergesine kayıtsız kalmayan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday, yeni yılda amatör kulüplere Sarıyer Belediyesi’nce yardımcı olacağını ifade etti.