Sarıyer sevilen tribün lideri Ali Osman Delihasan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Delihasan yaptığı açıklamada, “3 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurulumuzun hemen ertesi gününden bugüne kadar yaşanan olaylar ve yazılan çizilen yazılar tüm Sarıyer kamuoyunun malumudur” diyerek tüm camiayı, 82. Ruhu mantelitesini yaşamayı davet etti.

“Bugüne kadar hep susmayı tercih etsek de, bu haberlerin düne kadar ardı arkası ne yazık ki kesilmedi. Aşağılayıcı şekilde her gün farklı bir asparagas haber yapanından, yapılan transferi kötüleyerek açıklayanına, resmi hesabın transfer paylaşımını akla mantığa sığmayan şekilde bir kaç dakika önce paylaşım yapanına kadar ! Tüm bu olaylar bizlerin kafasında büyük soru işareti oluşturuyor ve ‘NEDEN ?’ sorusunu soruyoruz kendi kendimize ama mantıklı bir sebep aklımıza gelmiyor ne yazık ki. Yarın ve sonraki günler neler olacak merakla bekliyoruz. Öncelikle herkesin şunu çok iyi bilmesi gerekiyor; Sarıyer Spor Kulübü Başkanını sevmiyor olabilirsiniz.

AMA O MAKAMA SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDASINIZ.

Tasmanızı tutan kurum, kişi yada kişilere şirin gözükmek için yazdığınız yazılara, paylaştığınız görsellere, haber içeriklerinde kullandığınız hitap şekillerine, sıfat ve zamirlere acilen dikkat edin ve kendinize

ÇEKİ DÜZEN VERİN !

Bu yıl Sarıyerimizin kuruluşunun 82. Yılı ve Başkanımız Sayın Selçuk Kavaloğlu’nun da dediği gibi; 82. Yılımızda 82. Ruhu mantelitesini yaşamayı - yaşatmayı arzuluyoruz. Geride bıraktığımız yaklaşık 2,5 haftalık bu süreçte sizler gibi bizler de farkındayız tüm olan biten durumların. Sezonun başlamasına 1,5 aydan kısa bir süre kaldı. Evet henüz transferde çok gerideyiz. Ama maddi imkanlar dahilinde Sarıyerimiz’e layık oyuncular ile görüşüldüğünün bilincindeyiz. Şimdi destek olmak yerine köstek olmak Sarıyerimize yapılacak olan en büyük

HAİNLİKTİR.

Uzun lafın kısası, bugünden itibaren tüm Sarıyer yerel gazetelerini, sosyal medya hesaplarını yöneten kişileri SON KEZ yazılı olarak buradan uyarıyoruz. Birilerine şirin gözükmek için yaptığınız yanlışların farkına varın ve Kendinize gelin!