Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz sahibi Levent Pehlivanoğlu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Üyesi Ali Düşmez’i makamında ziyaret etti.


İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında gerçekleşen ziyarette amatör sporlara dair keyfili bir sohbet yapıldı. TASKK Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Üyesi Ali Düşmez, ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sözlerine başladı. Türkiye’de amatör sporların sorunları için Ankara’da yapılan kritik toplantıda önemli kararlar aldığını belirten Düşmez,“Şimdi amatör sporların sorunlarını çözmek için çalışmalar başlattık. Bu çalışmalar en kısa zamanda sonuç verecek. Başta Sarıyer olmak üzere tüm yerlerin sorunları alınan karalar neticesinde çözülecek” dedi. Sarıyer’in başta futbol olmak üzere spor alanında önemli başarılara imza attığını belirten Düşmez, Sarıyer için her türlü hizmeti yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz sahibi Levent Pehlivanoğlu, ise Sarıyer’e katkılarından dolayı Ali Düşmez’e teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.