TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, sosyal yaşamı alt üst eden ve binlerce insanın ölümüne neden olan corona virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında spor kulüplerine maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Ali Düşmez’den dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgınına karşı korunmayı sağlamak adına önemli bir adım attı.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Spor kulüplerine maske dağıtarak mücadeleye bir nebze de olsa katkı sunmak istediklerini belirten Düşmez, şu açıklamayı yaptı: “Dünyamızı ve ülkemizi son derece tehdit eden Koronavirüs, insanlarımızı endişeye sevk etmekte olup bizleri de derin bir üzüntüye sokmaktadır. Görsel ve yazılı basından edinilen bilgilerde, hızla yayılan koronavirüsün önüne geçebilmenin önerileri olarak ‘evde kal, hijyenik ortama özen göster’ gibi söylemler yanında, maske takmanın da çok önemli olduğu ile ilgili olarak Sağlık Bakanlığımız ve sağlık kurumlarımızın da son derece hassas uyarıları mevcuttur.

Daha da önemlisi, devletimizin evlerimize kadar ulaştırmaya çalıştığı maskelerin, devletlerarasında dahi sorun yarattığını haber bültenlerinden de duymaktayız. Bu nedenle, yaptığımız bir çalışma sonrası ücretsiz olarak temin edilen maskelerin, ilçelerimizde bulunan amatör spor kulüplerimize yardımcı olmak maksadıyla yöneticilerimize, sporcularımıza, antrenörlerimize ve ailelerine verilmek üzere dağıtılmasına karar verilmiştir. Daima rahmetle anacağımız, koronavirüsten dolayı geçtiğimiz günlerde vefat eden Ahmet Karaman kardeşimizin anısına dağıtacağımız maskelerimiz ilçelerimizde bulunan birlik başkanlıklarımız aracılığı ile dağıtılacağından, başkanlarımızın, ilçelerinde bulunan kulüplerimizin taleplerine göre genel sekreter yardımcımız Asim Özdemir’in 0532 741 01 77 numaralı telefonuna adres bilgilerinin bildirilmesi halinde maskeler en kısa zamanda ücretsiz olarak ulaştırılacaktır. Biz bir bütünüz, biz büyük bir aileyiz.”

SARIYER POSTA