ÖZEL HABER

Sarıyer Spor Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, takımın son durumundan ligde sergiledikleri performansa, transferden şampiyonluğa kadar birçok konuda Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na özel açıklamalarda bulundu.

Son olarak Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 7. hafta erteleme maçında Sancaktepe Futbol Kulübü'nü deplasmanda 3-1 yenerek, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen lacivert beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, Sarıyer Posta Gazetesi'ne konuştu. Destek çağrısı yapan Yıldırım, "Bu kadar başarılı bir takımı kimsenin bozmaya hakkı yok" dedi.

"DEPLASMAN FOBİMİZ YOK"

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na maçı değerlendiren Sarıyer'in Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, "Bugün zor bir takıma karşı kazanmayı başardık. Rakibimizdeki mevcut oyuncu sıkıntıları bu maçı daha da zor hale getirdi. 3 gün önce Manisa karşısında çok tempolu bir oyun oynamıştık. O karşılaşmanın yorgunluğu da vardı. Dışarıda nasıl bilmiyorum fakat biz de deplasman fobisi yok. 44 yıl aradan sonra en az gol yediğimiz sezonu yaşamak bizim için mutluluk ve gurur verici. Fakat bu başarıyı yakalarken, katı savunma yapmadık. Aksine hücuma daha fazla yoğunlaştık. Rakiplerimizi önde karşıladık. Ön alanda pres yaptık. Bu istatistiği devam ettirmek ve sezon sonu istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz. Biz her takıma karşı pozisyona giren, üreten bir ekibiz. Deplasmandan alınan her puan şampiyonluk yarışında çok önemli" ifadelerini kullandı.

"DAHA FAZLA DESTEK BEKLİYORUZ"

Takımın genel durumu hakkında konuşan Yıldırım, "Takımımızın havası çok iyi. Arkadaşlık ve yardımlaşma üst düzeyde. Genel Kaptanımız Serkan Torun'un destekleri çok önemli. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Fakat herkesten biraz daha fazla katkı bekliyoruz. Herkes bu takıma sahip çıkmalı. Futbolcularımızın moral ve motivasyonunu daha yukarı çıkartmak gerekiyor. Lige bulunduğumuz konum ve aldığımız sonuçlar itibariyle hedef takım olduk. Rakiplerimizin bize karşı farklı motivasyonla sahaya çıkmaları doğal. Ligin ilk yarısının son maçında Çorum'u konuk edeceğiz. İç sahada mağlubiyet almadık. Önümüzdeki maçı da kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

YILDIRIM'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı: "Transfer için kulübümüzün şartlarını da göz önünde bulundurmalıyız. Bizim en büyük çekincemiz pandemi nedeniyle ortaya çıkabilecek sıkıntılar. Bunun dışında sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Önümüzdeki Çorum maçını atlattıktan sonra değerlendirmeler yapacağız. Fakat bu kadar başarılı bir takımı kimsenin bozmaya hakkı yok."

SARIYER POSTA GAZETESİ