Levent PEHLİVANOĞLU- ÖZEL HABER

2020-2021 sezonuna yenilenen yönetimi, yeni hocası ve transferleri ile girecek olan Sarıyer, TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'taki 39 ekip arasında 28.4 ile yaş ortalaması en yüksek takım oldu.

Her sezona lige şampiyonluk parolasıyla hazırlanan fakat uzun yıllardır şampiyonluk hasretini dindiremeyen lacivert beyazlı ekibin bu sezon öncesi oluşturduğu kadronun yaş ortalaması tartışmalara neden oldu.

8 TANE 30 YAŞ ÜSTÜ OYUNCUSU VAR

Sancaktepe'den stoper Ozan Tahtaişleyen (35) ile Tarsus İdman Yurdu'ndan Mehmet Cansın Çiçek (27), Osmanlıspor'dan sağ kanat Okan Deniz (26), Nevşehirspor'dan orta saha Savaş Yılmaz (30), Nazilli Belediye'den Fatih Gül (32), Başkent Akademi'den forvet arkası Ömer Bozan (33), Kastamonuspor'dan forvet İlyas Çakmak (32), Artvin Hopaspor'dan forvet Volkan Pala (23), Osmanlıspor'dan sağbek Oğuz Yıldırım (25) ve Gümüşhanespor'dan Mehmet Menderes Önkuzu'yu (33) kadrosuna katan Beyaz Martı, her iki gruptaki yaş ortalaması en yüksek takım oldu. Lacivert beyazlı ekip ayrıca Adem Koçak (37), Ozan Solak (34), Ali Türkan (33), Şaban Özel (32) gibi tecrübeli isimler ile sözleşme yeniledi. Sarıyer'i 27.5 yaş ortalaması ile Ergene Velimeşe Spor takip ederken, en genç takım ise 19.7 ile Şanlıurfaspor.

SARIYER POSTA GAZETESİ