2016 bütçesinin görüşüldüğü meclis toplantısında Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, kürsüde yaptığı konuşmada Sarıyer’e kazandırdığı büyük yatırımlardan dolayı AK Parti İBB eski Meclis Üyesi Halil Canarıkan’a teşekkür etti
Sarıyer Belediye Meclisinde 2016 yılı bütçesi görüşüldü. 325 Milyon TL’lik bütçe oy çokluğu ile geçti. Bütçe üzerine Ak Parti ve CHP’liler söz alarak konuştu. CHP’liler Sarıyer Belediyesi’nin hizmetlerini anlatırken, AK Partililer eleştirilerde bulundu.

AK Parti adına söz alan İBB Meclis Üyesi Hicran Hamza Çelikyay, hükümet ve AK Partili Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıyer’e yaptığı yatırıımlara değindi. Daha sonra söz alan CHP Grup Başkanvekili Gökan Zeybek, Sarıyer Belediyesi’nin çalışmalarını anlatırken, AK Partili Çelikyay’a da cevap verdi.

gökan 2 wCHP’li Zeybek’ten AK Partili Canarkan’a teşekkür 

CHP Grup Başkanvekili ve Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP grubu adına söz alarak Sarıyer’e yaptığı hizmetlerden dolayı AK Parti İBB eski Meclis Üyesi Halil Canarıkan’a teşekkür etti. Zeybek, “Büyükşehir’in Sarıyer'e yapmış olduğu hizmetlere karşı çıkmamız söz konusu olamaz. Burada yoklar ama Sezar’ın hakkını Sezar’a verelim. 2009-2014 yılları arasında, Halil Canarıkan Sarıyer'e yatırım yapılması noktasında çok daha aktif çalışıyordu. Halil Canarıkan ve Ali Turan da Büyükşehir'de Sarıyer’in sorunlarının çözülmesi noktasında büyük katkılar yaptılar. Sarıyer’e önemli yatırımlar kazandırdılar. Ben buradan özellikle Halil Canarıkan'a teşekkür ediyorum. Ama 2014’ten sonra AK Partili arkadaşlardan böyle çaba göremiyorum. 2014'ten sonra, İstinye Caddesinin adı Katar Caddesi oldu ikincisi de Sütiş'in önünde meydan ve park düzenlemesi yapıldı. Cadde tarafına öyle bir platform yapıldı ki caddedeki sular denize ulaşamadı, Emirgan’ı su bastı” dedi.

Sarıyer Manşet