Seçim çalışmaları kapsamında partisinin Sarıyer’deki seçim çadırına gelen Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, alanda bulunan AK Parti ve İYİ Parti çadırlarını da ziyaret etti.

23 Haziran’da yapılacak olan İBB seçimleri için çalışmalarını sürdüren Milletvekili Gökan Zeybek, Sarıyer’in girişinde bulunan AK Parti ve İYİ Parti seçim çadırlarını ziyaret ederek, görevlilerin geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutladı.

“Hepimiz demokrasiye hizmet ediyoruz”

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde, birlik ve beraberlik mesajları verildi. AK Parti’nin seçim çadırını ziyaret sırasında gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na konuşan Milletvekili Gökan Zeybek, “AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Abdullah Günaylı kardeşim ile birlikte 4 yıl boyunca Sarıyer Belediye Meclisi’nde görev yapmıştım. Farklı siyasi partilerde görev de yapsak hepimiz demokrasiye hizmet ediyoruz. Buradaki arkadaşlarımızın geçmiş bayramlarını kutlamak istedim. Bu yüzden seçim çadırlarını ziyaret ettim. Seçimler için Allah hayırlısını nasip etsin” dedi.

“Dostluğumuz devam edecek”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Üyesi Abdullah Günaylı, “Farklı siyasi düşüncelere sahip olsak da Sarıyer’de çatışma ruhu yok. Sonuçta halk ne derse o olacak. İlçemizdeki dostluk sonuç ne olursa olsun devam edecek” ifadelerini kullandı.