CHP Sarıyer İlçe Teşkilatı, Sarıyer Ordulular Derneğini (SAODER) ziyaret etti. Dernek binasında gerçekleşen buluşmaya; CHP Parti Meclisi Üyesi Gökan Zeybek, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Oktay Aksu, Yeter Büyükdurmuş, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, partililer ve STK temsilcileri katıldı.

Yaman: Tüm partilere başarılar diliyoruz

Ziyaret dolayısıyla misafirlerine teşekkür eden SAODER Başkanı Ali Yaman, “Yakın dönemde CHP Sarıyer İlçe Başkanlığına seçilen Sevim Yalınkılıç ve ekibine başarılar diliyorum” dedi. Sözlerine derneği tanıtarak devam eden Yaman, “Adil bir dernek başkanlığı yaptığımı düşünüyorum. Her seçim döneminde tüm siyasileri, dernek merkezinde ağırlıyoruz. Üyelerimizi en iyi şekilde bilgilendirerek kendimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Türkiye 24 Haziran 2018’de erken seçime gidiyor. Seçimlerde tüm partilere başarılar diliyor, vatana ve millete hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yalınkılıç: 24 Haziran başlangıcı buradan veriyoruz

CHP İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ise, “Bizleri derneğinizde ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. Dernekler birlik ve beraberlik anlamında çok önemli görevler üstleniyor. Bu akşamki ziyareti erken seçim kararından bir hafta önce planlamıştık. Hükümet kanadı tarafından alınan seçim kararıyla 24 Haziran başlangıcını buradan vermiş olduk. Bizler ülkemiz, Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Zeybek: Ekonomi zor şartlar altında

Buluşma dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP PM Üyesi Gökan Zeybek ise gündeme ilişkin önemli detaylar verdi. Türkiye’nin çok zor durumda olduğunu dile getiren Zeybek, “Ekonomi zor şartlar altında. Çok köklü şirketler batmak üzere olduğunu veya battığını ilan ediyor. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yol çalışmaları olmadan gerekli kamulaştırılmalar yapılmadan Maslak’taki ve Ayazağa’daki alanlar için özel inşaat firmalarına ruhsat veriyor. Bunlara nasıl ruhsat veriyorsunuz, halkı neden mağdur ediyorsunuz?” dedi.

“Tahsis belgelerini tapuya dönüştüreceğiz”

Ayazağa Mahallesi’nde çıkartılan imarın İstanbul’da eşi benzeri olmadığını belirten Zeybek, “Sarıyer Belediye Meclisinde oy birliği ile çıkarılan planlar için tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Önümüzde bir seçim var. Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidara geldiğimizde rayiç bedeller üzerinden hap sahiplerine tapularını vereceğiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da bunun sözünü verdi. 50-60 yıl aynı bölgede oturan vatandaşlarımızın tahsis belgelerini tapuya dönüştüreceğimizi söyledi. Bu ifadelerin gerçekleşmesi için 24 Haziran’da siz değerli Orduluların da oyuna talibiz” şeklinde konuştu.