AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Rıza Zaman, kadına yönelik şiddetin tek çaresinin sevgi toplumu olduğunu söyledi.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Rıza Zaman, kadına yönelik şiddetin tek çaresinin sevgi toplumu olduğunu söyledi. Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, kadın esnafı ziyaret eden AK Parti İstanbul 2. BölgeMilletvekili A.Adayı Ali Rıza Zaman, "Cumhurbaşkanımızın mimarı olduğu Yeni Türkiye, halktan karşılığı olan, halkın sevgisini kazanmış isimlerle kurulacaktır" dedi.

AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Rıza Zaman, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Sarıyer'deki kadın işletmecileri ziyaret etti. Sarıyer İstinye'de bulunan Karadenizli Kadınların işlettiği bir müessesede basına açıklama yapan Zaman, Türkiye'de kadının her zaman çilekeş ve hak ettiği değeri görmeyen bir konumda olduğunun altını çizdi. Gerek çalışan kadının iş dünyasında karşılaştığı zorlukların, gerekse sadece cinsiyetinden ötürü mağdur edilen kadınların ve şiddetin, sadece sevgi toplumu olmayla çözülebileceğini iddia eden Ali Rıza Zaman, Kadına en büyük değerin AK Partili kadrolar tarafından verildiğini iddia etti. Zaman şu şekilde konuştu:

"Daha önce yaptığım DSP İlçe Başkanlığım da dahil olmak üzere gerek içinde bulunduğum siyasi yelpazelerde, gerek iş hayatında gerekse gündelik hayatta kadının sadece cinsiyetinden ötürü uğradığı çeşitli haksızlıklara şahit olduk. Bunları çözmenin tek yolunun erkek olsun kız olsun bütün çocukların daha aile ortamındayken, sevgi ortamında yetişmesi ile çözüleceğine inanıyorum. Allah rızası ve "Yeni Türkiye" için hayır duası almaya, tüysüz yetimin, fukaranın, mağdurun, Sarıyerlinin hakkını koruyabilmek için, hak için, adalet için, hizmet için yola çıktık. Bu doğrultuda, kadınıyla erkeğiyle, siyasi görüş ayrımı da yapmaksızın birlik beraberlik içinde, sevgi ile dostça hep birlikte yürüyoruz.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve Başbakan Ahmet DavutoğluLiderliğinde yeni bir Türkiye kuruluyor. Yeni Türkiye için tabii ki bu davaya emek veren büyüklerimizin ardından gidecek yeni oyuncular gerekiyor. Yeni Türkiye, halktan karşılığı olan, halkın sevgisini kazanmış isimlerle kurulacaktır.

Veda Hutbesi'nde geçen "Kadınlarınız size Allahın Emanetidir" düsturuyla hareket eden AK Partili kadrolar, siyasi yapılanmalar içinde kadına en fazla değer veren teşkilattır. AK Parti kadrolarına baktığınız zaman ana kademelerin yüzde 30'u, kadın kollarının zaten yüzde 100'ü, gençlik kolların da yüzde 30'unun kadın olduğunu düşünürseniz, toplamda kadın hakim bir teşkilat yapılanması olduğu aşikardır."