Yeniden Refah Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyer Meydanında açtığı stant ile tanıtım ve üye çalışması gerçekleştirirken, vatandaşlara parti ile ilgili bilgiler verdi.

2018 yılında kurulan ve Sarıyer’de de teşkilat yapısı oluşturan Yeniden Refah Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, partiye yeni üye kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

“YOLUMUZA SAĞLAM ADIMLARLA DEVAM EDİYORUZ”

Çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Yeniden Refah Partisi Sarıyer ilçe yöneticileri, “Türkiye genelinde olduğu gibi parti teşkilatımız Sarıyer’de de önemli bir ivme yakaladı. Yeniden Refah Partisi, halkımızı bölmeye değil birleştirmeye ve kucaklamaya yönelik siyaset anlayışı gütmektedir. Hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayarak, ülkemizde barış, huzur ve güçlü ekonominin temellerini atacağız, Sarıyerli vatandaşlarımızın sorumlarını dile getirecek ve bu sorunlara çözüm üretecek siyaset anlayışı ile yolumuza emin ve sağlam adımlarla devam ediyoruz. Bu hususta Sarıyer için ‘Bende varım’ diyen vatandaşlarımızı ilçe başkanlığı ile iletişime geçmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

SENİNLEYİZ KUDÜS MİTİNGİNE DAVET

Parti yöneticileri geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Trump’ın İsrail’in Başkenti Kudüs’tür açıklamasını reddettiklerini ve açıklamanın küstahça olduğunu belirtirken, açıklamalara karşı Yeniden Refah Partisi tarafından 9 Şubat’ta Sakarya kent meydanında düzenlenecek ‘Seninleyiz Kudüs’ mitingine Sarıyerlileri davet ettiler.

SARIYER POSTA