Milli görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın kurucu genel başkanı olduğu Yeniden Refah Partisi'nin Sarıyer İlçe 1. Olağan Kongresi gerçekleşti. Yusuf Erbay, partililerin güven oylarıyla ilçe başkanlığına seçildi.

Sarıyer Halk Eğitimi Merkezin’nde gerçekleştirilen kongreye; Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Zafer Emanetoğlu, Mehmet Altınöz, Prof Dr. Doğan Ayda, Erkan İlyas Helvacı ve İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili DSP Sarıyer İlçe Başkanı Aladdin Pınarbaşı, AK Parti Sarıyer Gençlik Kolu Başkanı Tolga Zorlu, DEVA, CHP, AK Parti, Saadet Partisi, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ayazağa Muhtarı Mustafa Karaman, Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, Sarıyer Posta İmtiyaz Sahibi Levent Pehlivanoğlu ve partililer katıldı.

Mehter takımı’nın marşları ile renk kattığı kongre, istiklal marşı ile başladı. Partililerin oyları ile divan başkanlığına Halil İbrahim Ece seçildi.

Başkan Erbay, “Bu kutlu yolda yürümek bir şereftir”

‘Ayağa kalk Sarıyerim, aç kollarını Yeniden Refah’a’, mottosu ile açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yusuf Erbay, “Genel Başkanımız Fatih Erbakan’la Türkiyemizi yönetmek ve dünyayı değiştirmek için bu kutlu yolda yürümek şereftir. Milli görüşü temsil eden bizlere çok bu kutlu yolda önemli görevler düşmektedir.” Dedi

Terzi; “Milli görüş bu milletin tarihidir benliğidir”

Kongre’de söz alan ve Türkiye’nin milli görüşe ihtiyacı olduğunu belirten Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, “Toplumdaki her ferdin kapısını çalalım, genel başkanımızın selamını taşıyalım. Yeniden Refah Partisi’nin siyasete getirdi nezaketle ve projelerle hakiki milli görüşün geldiğini ortaya çıkardı. Milli görüş bu milletin tarihidir benliğidir. Üye bakımından Türkiye'nin 5. siyiz. Biz dersimizi çalışıyoruz. 81 ilde Refah projesi ile rüştümüzü ispat etmişiz. Sloganımız, ‘Türkiye’yi Yönetmeye, Dünya’yı Değiştirmeye Hazırız’ oldu. Bu kutlu yolda 81 il ve 900’ü aşkın ilçede teşkilatlarımızı kurduk, mahalle teşkilatlarına kadar inerek Türkiye genelinde hem yerel yönetimlere hem de iktidara doğru yürüyoruz. Dolayısıyla diyoruz ki, Sarıyer’i ve Türkiye’yi yönetmeye hazırız.” ifadelerini kullandı.

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE YÖNETİM KURULU LİSTESİ 

BAŞKAN: YUSUF ERBAY

  1. AYHAN ASLAN
  2. BAYRAM BODUR
  3. CENGİZ BURTGİL
  4. FATİH KARA
  5. GÖKHAN ÖZDEMİ
  6. HASAN YASİN CANOĞLU
  7. HÜSEYİN ENGİN
  8. İSA KOÇYİĞİT
  9. İSMAİL ÇITAK
  10. MEHMET ZEKİ ÇİFTİ
  11. MUHAMMET YILDIZ
  12. MURAT KAMACI
  13. MUZAFFER CANOĞLU
  14. NAYİM ÇAKIR
  15. OSMAN AYDIN