Yeniden Refah Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından üye kaydı projesi kapsamında ilçenin belirli noktalarına asılan 'İstanbul’da 100.000 üyeye sen kaldın' yazılı 20 adet pankart, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce parçalandı.

Fatih Erbakan tarafından kurulduktan sonra ülke genelinde olduğu gibi Sarıyer'de de teşkilatlanan Yeniden Refah Partisi, partiye üye kazandırmak adına ilçede faaliyetlerini aralıksız sürdürürken, asılan pankartlara gece saatlerinde çirkin bir saldırı gerçekleşti.

"EMEĞİMİZİ SÖKTÜĞÜNÜZ İÇİN HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ"

Konuyla ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Sarıyer'in dört bir tarafına teşkilat mensuplarımızla emek harcayarak maddi ve manevi fedakarlıkla asılan yaklaşık 20 adet pankartlarımız belirli çevreler ve gruplarca organize bir şekilde yırtılmış ve sökülmüştür. Buradan kendini bilmez ne idüğü belirsiz çevrelere ve gruplara seslenerek diyoruz ki, size emeğimizi söktüğünüz için hakkımızı helal etmiyoruz. Bu terbiyesizliğin cevabını her geçen gün artan üye sayımızla vereceğimizden zerre şüpheniz olmasın. Kendini bilmez, hadsiz arkadaşlar asıl cevabı halkımızın sandıkta bizi tercih etmesiyle görecek ve şüphesiz hazımsızlıkları daha da artacaktır. Sarıyer’e 'Refah' gelecek, yüzler gülecek."

SARIYER POSTA GAZETESİ