CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, 29 Aralık Pazar günü yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimi öncesi adaylığını parti binası önünde yaptığı toplantı ile açıkladı. Yalınkılıç, “Emektar örgüt arkadaşlarımla yol yürümekten onur ve gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Mahallelerde yapılan delege seçimlerinin ardından gözler Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı seçimine çevrildi. İlçe binasının önünde düzenlenen basın açıklamasına; CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yeter Büyükdurmuş, Sarıyer Belediye Meclisi üyeleri, CHP Sarıyer ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

“DELEGE SEÇİMLERİNİ TAMAMLADIK”

Delege seçimlerine değinen CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, “Cumhuriyet Halk Partimizin bir ferdi olmaktan her zaman gurur duydum. Küçük hesapların peşinde hiç olmadım bundan sonra da olmayacağım. Dedikodu üretmeden, benden olsun demeden her gelene “iyi ki geldin”, “iyi ki bizimlesin” ilkesiyle yaklaştım bu güne kadar. Kendim için değil, memleket için mücadele verdim ve bundan sonrada vermeye devam edeceğim. Gelin son noktada ilçemizin 38 mahallesinde demokrasiye olan inancımızla barış ve huzur içinde delege seçimlerini tamamladık” diye konuştu.

“SARIYER'İ ÇOK İYİ TEMSİL ETTİK”

“Zorlu ve güzel iki yıl geçirdik” diyen Yalınkılıç, “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştirdiği adalet yürüyüşü ile başlayan süreçte, İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu’nun 'İstanbul’dan geldiler, İstanbul’dan gidecekler' direnci ile bizlere baharı yaşatan İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile, Sarıyer’de üçüncü dönemimizin önderlerinden belediye başkanımız sayın Şükrü Genç ve bizleri Ankara’da gururla temsil eden Milletvekilimiz ve PM üyemizle Sarıyer’i her kademede çok iyi temsil ettik. İlk günden bu güne kadar, tüm örgütümüzde görev alan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan partimizin iktidara gelmesi için siz değerli emektar örgüt arkadaşlarımla yol yürümekten onur ve gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

“SİZLERLE BİRLİKTE YÖNETMEYE TALİBİM”

Yapılacak seçimde adaylığını açıklayan Yalınkılıç, şu ifadeleri kullandı: “İki yıl sürdürdüğüm bu görevi partimize yakışan bir çalışma ile temsil ettiğime ve başardığıma inanıyorum. Şimdi bu emanetinizi iktidara giden yolumuzda aynı istek ve inançla tüm gücümle çalışmak için tekrar talep ediyorum. Örgütümüzün emaneti olan ilçe başkanlığı emanetini iki yıl önce sizler bana verdiniz. Bunu partimize yakışan bir çalışma ile temsil ettiğime ve başardığıma inanıyorum. Şimdi bu emanetinizi iktidara giden yolumuzda aynı istek ve inançla tüm gücümle çalışmak için tekrar talep ediyorum. Bu gün burada yeni bir dönemi sizlerle birlikte yönetmeye talip olduğumu söylüyorum ve adaylığımı açıklıyorum.”

SARIYER POSTA