İstanbul Milletvekili ve Eski Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Sarıyer’de, Genel Yayın Yönetmenimiz Levent Pehlivanoğlu’na 16 Nisan öncesi değerlendirmede bulundu. Bozkır,  “İstatistikçi değilim oran veremem ama evetlerin çoğunlukta olduğu bir sonuç olacak.”dedi.
İstanbul Milletvekili ve Eski Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Ak Parti İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak için Sarıyer’e geldi. Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve partililerle çeşitli programlara katılan Volkan Bozkır, sahildeki Sarıyer Spor Kulübü sosyal tesislerinde Sarıyer Posta Genel Yayın Yönetmenimiz Levent Pehlivanoğlu’na 16 Nisan Referandumu öncesinde değerlendirmede bulundu.

BASİT BİR REFERANDUM DEĞİL

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak halk oylamasının önemine vurgu yapan Volkan Bozkır, “Bu basit bir referandum değil, Türkiye’nin geleceği ile ilgili kararın verileceği halk oylaması.”dedi. Referandumun sonucuna göre ya güç kazanılacağının ya da sıkıntılı bir dönemin başlayacağını belirten Bozkır şöyle devam etti: “Referandumun sonucuna göre Türkiye’de siyasi, ekonomik istikrar sağlanacak. Ve karşı karşıya olduğunuz bir çok badirenin üstesinden gelinebilecek, bir çok projeyi hayata geçirme fırsatı bu referandumun sonucuna göre ortaya çıkacak. Yine bu sonuca göre ya güç kazanacaksınız yahut sıkıntılı bir döneme girebiliriz. Bunun için çok önemli. Tabii 58 milyon vatandaşımız bugün oy kullanabilecek, referandumda kararını verebilecek konumda. Bizde elimizden geldiğince Türkiye’nin önündeki bu fırsatın doğru değerlendirilmesi için gayret gösteriyoruz.”

EVETLER ÇOĞUNLUKTA OLACAK

Referandum sonucunu da değerlendiren Volkan Bozkır, “Ben istatistikçi değilim, oran veremem ancak evetlerin çoğunlukta olduğu bir sonuç olacak.  Referandumda kabul oyu daha fazla olacak. Ondan sonra evet verenlerle hayır verenler arasında hiçbir ayırımız gözetmeksizin geleceğe güvenle yürüyeceğimiz, güç katacağımız bir döneme gireceğiz.”diye değerlendirmesini tamamladı.

İLK SEÇİMDE SARIYER’DE AK PARTİ HİZMETLERİNDEN YARARLANACAK

Eski AB Bakanı Volkan Bozkır, Sarıyer’e ilişkin de değerlendirmelerde bulunurken, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’dan da övgüyle bahsetti. Bozkır şunları kaydetti: “Sarıyer İstanbul’un gözbebeği bir ilçedir. Çok arzu ettik Ak Parti’nin belediye hizmetlerinden Sarıyer’de yararlanabilsin. Çok daha iyi yolları olan bütün sorunları halledilmiş bir ilçe olsun. Ama iki seçimdir en çok oyu alan Ak Parti olmasına rağmen belediye seçimlerinde burayı kaybettik. Çalışkan, vizyonu olan, projeleri olan İlçe Başkanımız var. Onun çalışmalarıyla inşallah bundan sonraki ilk mahalli seçimlerde Sarıyer’de Ak Parti hizmetlerinden yararlanacak." dedi.

BALIKÇILARI ZİYARET ETTİ

Bakan Volkan Bozkır, Sarıyer Spor Kulübü sosyal tesislerinden ayrılırken hemen yanındaki balıkçıları da ziyaret etti. Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve partililerle birlikte balıkçıları dinleyen Bakan Volkan Bozkır, “Balıkçılarımızın gemicilerimizin olduğu bir ilçemiz. Balıkçılarımızın çok talebi olduğu bir ilçemiz. Salih Başkanımız deniz hayranı biri olduğu için balıkçılarımızla ilgili çok projesi var.”dedi. Başkan Salih Bayraktar ise “Balıkçılar Çarşısı’ için  balıkçılarla toplantı yaptıklarını hatırlatarak, “Toplantımızı yaptık. Onların karar vermesini bekliyoruz. Projemiz bile hazır.”açıklamasında bulundu.

Bakan Volkan Bozkır, Sarıyer'den ayrılırken günün anısına Genel Yayın Yönetmeniz Levent Pehlivanoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar ile öz çekim için poz verdi.

http://www.sariyerposta.com