11Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sarıyer Şubesi’ni ziyaret eden Genel Başkan Olcay Kılavuz, AK Parti Hükümeti’nin ‘Demokratikleşme Paketi’ne olan tepkisini ifade etti.

Ülkü Ocakları Sarıyer Şube Başkanı Mesut Arda, MHP Sarıyer İlçe Teşkilatı üyeleri ve Sarıyer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. İrfan İlboğa tarafından karşılanan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Olcay Kılavuz sohbet sırasında demokratikleşme Paketi ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.

AK Parti iktidarının vatandaşları alıştıra alıştıra bazı şeyleri kabul ettirmeye çalıştığını söyleyen Kılavuz, “Her şeyi oldu bittiye getirmek istiyorlar. Şimdi de Andımız’ı kaldırdılar. Cumhuriyet dönemi boyunca hiçbir hükümet, hiçbir başbakan bunların yaptığını yapmadı. Umarım önümüzdeki seçimde Türk milleti bunlara gereken cevabı verir” dedi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz daha sonra Sarıyerli ülkücü gençlerle bir araya gelip, çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı, gerçekleştirilmesini istediği faaliyetlerle ilgili olarak kendi görüş ve düşüncelerini aktardı.