Sarıyer’in sevilen simalarından olan Sarıyer Spor Kulübü Eski Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Tuncer, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti. Tuncer, yeni görevinin ardından ilk siyasi temaslarını Sarıyer’de gerçekleştirdi. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan ‘Anlat Hemşehrim, Dertleşelim’ etkinliğinin Sarıyer buluşması kapsamında ilçeye gelen Tuncer, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

“İlgiden memnunuz”

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na açıklamalarda bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kenan Tuncer, Sarıyer’de kendilerine gösterilen ilgiden dolayı memnun kaldıklarını belirtti. Tuncer, “Sarıyerlilerin ve tüm milletimizin çözülmesini istediği sorunlar ve beklentiler doğrultusunda icraatlarımızı gerçekleştireceğiz. İYİ Parti, Sarıyer’e de iyi gelecek” ifadelerini kullandı.

İnanır: Hedefimiz dertlere dermen olabilmek

Yoğum katılımları için Sarıyer halkına teşekkür eden İYİ Parti’nin bir diğer İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Levent İnanır ise, “Hedefimiz, halkımızın dertlerini dinlemek ve bunlara derman olabilmektir. İktidar olduğumuzda tüm bu talepleri yerine getireceğiz” dedi. 

Özel Haber: Levent PEHLİVANOĞLU