Uskumruköy Mahalle Muhtar Adayı Meral Temürtürkan, Sarıyer Posta’ya konuştu. Temürtürkan, “Mahallemizin dokusunu korumak, güzelleştirmek, daha da yeşillendirmek için bu göreve talip oldum” dedi.

Özel bir eğitim kurumunda eğitmenlik yapan Uskumruköy Mahalle Muhtar Adayı Meral Temürtürkan, “Özel bir kurumda eğitmenlik yapıyorum. Çeşitli STK ve yerel yönetim birimlerinde aktif görev adım. Muhtarlık görevinin; eksik ve ihtiyaçları önceden tespit edip harekete geçmek olduğunun bilincinde olduğum için bu göreve talip oldum” diye konuştu.

“Konuşmaktan çok icraat yapmayı severim”

“Mahallemizin dokusunu korumak, güzelleştirmek, daha da yeşillendirmek bu göreve talip oldum” diyen Temürtürkan, “Kendime güveniyor, konuşmaktan çok icraat insanı olduğumu söylemeliyim. Şayet muhtarlık görevi bana verilirse her zaman görevimi en iyi şekilde yapacağımı ifade etmek istiyorum. Benimle birlikte görev yapacak olan heyetimle birlikte Sarıyer ve Uskumruköy halkını sevgi ve saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Temürtürkan’dan Öğretmenler Günü mesajı

Eğitimci kimliğinin kendisi için çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Temürtürkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili şu mesajı verdi: “Bir eğitmen olarak Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.”