Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi kaleme aldığı yazıda “Temiz siyaset” vurgusu yaptı. İşte o yazı:

Ülkemiz ve Sarıyer için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Partiler kazanacaklarını düşündüğü adaylar ile 31 Mart’taki yerel seçimlerin startını verdi. Birçok parti adayını gösterdi veya büyük oranda belirledi. Peki vatandaş ne istiyor?

Halkın nabzını tutma konusunda tartışmasız olan Sarıyer Posta olarak temiz siyaset istiyoruz. Sarıyer’de seçim için adayını belirleyen de var, belirlemek üzere olan da. Peki kim nasıl bir strateji izleyecek? Hangi dili kullanacak? İnsanları kutuplaştıran, kin ve nefreti körükleyen bir dil mi, yoksa din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın kucaklayıcı ve bütünleştirici bir dil mi tercih edilecek? İşte tüm mesele bu!

Kavga istemiyoruz!

Türkiye yıllardır özellikle seçim öncesi ayrıştırıcı ve ötekileştirici söylemlere maruz kaldı. Sarıyer’de hiç kimse nefret dilini istemiyor. Vatandaşın tek istediği huzurlu bir seçim ve sonrasında hizmet.