Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, geçtiğimiz 15 Nisan’da uygulamaya koyduğu tüm denizlerde trol ve gırgır ağları ile avcılık için genel av yasağı bugün sona eriyor.

Yeni balıkçılık sezonu öncesi tüm balıkçı esnafına, ‘Haydi Rast Gele’ diyerek bereket dileyen Temar Denizcilik ve Ticaret Anonim Şirketi, Genel Müdürü Sarıyerli Genç İş adamı, Emre Yaldız, balıkçılık sezonunda tüm balıkçılara haydi ‘Rast Gele’ diyerek başarılar diledi.

Petrol Ofisi güvencesi altında deniz araçlarına ÖTV’ siz akaryakıt, madeni yağ ve deniz boyaları temin eden ettiklerini belirten Yaldız, yeni sezon öncesi tüm balıkçı esnafımızın gerekli istek ve taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu yılın geçmiş yıllara oranla bereketli olmasını diliyoruz.

EMRE2Yaldız, “Yurdun dört bir yanındayız”

Yaldız, "Rize’den, Samandağı’na kadar yurdun birçok noktasına hizmet verdiklerini belirten Yaldız, “Tüm sahil bölgelerindeki teknelerine ve farklı pek çok sektöre çeşitli hizmetleri ile ulaşan şirketimiz, OMV Petrol Ofisinin ÖTV’ siz akaryakıt, transit ve ÖTV’li, KDV’li akaryakıt bayisi olarak hizmet vermekteyiz” dedi.