İş dünyasındaki başarısının yanı sıra Sarıyer’de yaptığı sosyal çalışmalarla da dikkat çeken Vınn Rent a Car’ın sahibi Soner Öztekin, 25 dönem 2. Bölge Milletvekili aday adaylığı için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Heyecanlı ve girişken yapısı ve renkli kişiliği ile çevresinde sevilen  ve milletvekilli aday adaylığı için ‘ben de varım’ diyen Soner Öztekin akşam saatlerinde gazetemizi ziyaret etti.

Sarıyer’e ve İstanbul’la hizmet için aday adaylığını açıklayan Soner Öztekin,  Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ile gündeme ve 2015 Genel Seçimlere ilişkin uzun uzun sohbet etti.  AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatında görev alan İş Adamı Soner Öztekin, “ Çalışma yaptığım süre içerisinde teşkilat olarak, gerilim siyasetinden uzak durduk. Birleştirici bir dil kullandık. Siyaset yaparken de izzet ve vakarımızı koruduk. Sarıyer'imizi ve İstanbulumuzu daha aydınlık yarınlara çıkarmak, daha modern ve yaşanır bir kent haline getirmek çabası için yola çıktık. Gönül verdiğim AK Parti’de, hemşehrilerime daha iyi hizmet etmek adına vekalet alma niyetiyle milletvekilliği adaylığına talip oldum” şeklinde konuştu.

Siyasi ortamlarda ve iş yaşamında olumlu bir imaj çizen Soner Öztekin’i ileride önemli mevki ve makamlarda görmeyi umut ediyoruz.

www.gonuladami.com