İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Taner Tayfur’u makamında ziyaret eden gazetemizin Genel yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, yeni görevi dolayısıyla kendisini tebrik ederken, yerel seçimlerde başarı dileklerini iletti.

Levent Pehlivanoğlu, geçtiğimiz aylarda yeni yönetim kurulu ile birlikte İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı görevine başlayan Taner Tayfur’u ilçe binasında ziyaret etti.

“Aday gösterip göstermeyeceğimiz ilerleyen günlerde beli olacak”

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler, Sarıyer gündemi ve İYİ Parti’nin Sarıyer’de belediye başkan adayı çıkarıp çıkarmayacağı konuları ele alındı. Önümüzdeki günlerde partisinin yerel seçimlerde Sarıyer Belediye başkan adayı gösterip göstermeyeceğinin ve seçim stratejisinin belli olacağını söyleyen İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Taner Tayfur, ilçe teşkilatı olarak beklemede olduklarını ifade etti.

Tayfur’dan Sarıyer Posta’ya tarafsızlık övgüsü

Yerel basının önemini vurgulayan Tayfur, “Özellikle yerel yönetimlerde basın çok önemli. Gazetecinin tarafsız ve her görüşe eşit mesafede olması ender görülen bir durum. O yüzden Sarıyer Posta Gazetesi’ni tebrik ediyorum. Yaptığınız haberleri ve gündeme getirdiğiniz konuları yakından takip ediyorum. 31 Mart’taki seçimlerde de bu duruşunuzdan taviz vermeyeceğinizden eminim” dedi.