Reşitpaşa Spor Kulübü Başkanı Adnan Güven ile yönetim kurulu üyeleri, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

1990 yılından bu yana amatör liglerde Sarıyer’i temsil eden Reşitpaşa Spor Kulübü Kulübü, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Nadir Günday, Sarıyer Belediyesi Spor İşleri Müdürü Sibel Akı Helvacıoğlu ve Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürü Veysel Kahraman, Reşitpaşa Muhtarı Engin Manav ve Sarıyer Belediye Meclisi CHP Üyesi H. Serdar Sarıoğlu'nu ağırladı.

Güven destek istedi, Genç söz verdi

Samimi bir ortamda gerçekleşen programda, Reşitpaşa Spor Kulübü'nün 12 yıldır başkanlığını yapan Adnan Güven, Sarıyerli çocukların sağlıklı yaşamaları ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları için amatör spor kulüplerinin çok önemli olduğu vurguladı.

Forma ve teşekkür plaketi verdi

Ziyaret kapsamında Kulüp Başkanı Adnan Güven, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Nadir Günday, Sarıyer Belediyesi Spor İşleri Müdürü Sibel AKI Helvacıoğlu ve Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürü Veysel Kahraman'a Reşitpaşa Spor Kulübü forması ile teşekkür plaketi hediye etti. Misafirperverliklerinden dolayı Güven ve yönetimine teşekkür eden Başkan Şükrü Genç, Sarıyer Belediyesi olarak spor kulüplerine her türlü desteği vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Forma ve teşekkür plaketi verdi

Ziyaret kapsamında Kulüp Başkanı Adnan Güven, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Nadir Günday, Sarıyer Belediyesi Spor İşleri Müdürü Sibel AKI Helvacıoğlu ve Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürü Veysel Kahraman'a Reşitpaşa Spor Kulübü forması ile teşekkür plaketi hediye etti.

BİZİ TAKİP EDİN

Instagram: sariyerpostagazetesi

Twitter: sariyerposta