chp şükrüCHP Sarıyer İlçe Başkanlığı ve Sarıyer Belediyesi tarafından Büyükdere Bosfor Domani Restaurant'ta ortaklaşa düzenlenen kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

1984-1989 döneminde görev yapmış belediye başkanı İhsan Yalçın, CHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Diribaş, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve ilçe yönetimi, eski ilçe başkanlarının tümü, Kadın Kolları Başkanı Servet Nadir, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Bleda Bayrakçı ve gençlik yönetimi, Yerel Yönetimler Komisyonu Başkanı Hasan Saim Öztürk ve komisyon üyeleri, Belediye Başkan aday adayları Cengiz Alp, Haydar Aksoy, Necati Yıldırım, Ali İhsan Özdemir, Güner Şahin, Nazan Özbaykal, mahalle başkanları, mevcut belediye meclis üyeleri, belediye meclis üyesi adayları, ve çok sayıda partili katıldı.

İlçe Başkanı Mehmet Deniz, CHP'nin birlik ve beraberlik içinde bulunduğu bu ruhu sokaklara yansıtarak CHP'nin Sarıyer'de tekrardan iktidar olacağını söyledi. Başbakan ile oğlu arasında geçen telefon görüşmesi ses kayıtlarının internete düşmesine de göndermede bulunarak "30 Mart'ta sıfırla Sarıyer, sıfırla İstanbul" dedi.

Mehmet Deniz konuşmasına meclis üyesi aday adayları ile mahalle başkanları açılan seçim koordinasyon merkezlerinde koordineli bir şekilde beraber çalışacağını vurgulayarak şunları söyledi : "Seçim koordinasyon merkezlerindeki lojistik imkanlara buradaki ruhu katmak zorundayız. Buradaki ruh orada olmazsa başaramayız. Buradaki ruh sokakta olmalı. Dün dünde kaldı artık sürekli bu günü ve yarını konuşmalıyız. 5 yıl boyunca Sarıyer'de CHP iktidarı vardı. Bu süreçte Sarıyer'e yaptıklarımız var yapamadıklarımız var. Yaptıklarımızı çok iyi bir şekilde anlatmalıyız. Yapamadıklarımızı da halka neden yapamadığımızı anlatmamız gerekiyor" dedi.

chp kahvaltıGenç; “Sarıyer'de iktidarın devamı yetmez İstanbul'un alınması gerekli”

İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in ardından sözü alan Sarıyer Belediye Başkanı ve Adayı Şükrü Genç,  örgütün önemini vurgulayarak şunları söyledi. “Sarıyer'de iktidarın devamı yetmez İstanbul'un alınması gerekli. Sarıyer'de 30 yıllık belediye döneminde Sarıyer halkı için 2 dönem iş yapılmıştır. Biri İhsan Yalçın'ın belediye başkanlığı döneminde yapılmıştır, diğeri de bu belediye döneminde yapılmıştır. Bunu sokaklarda bütün halk söylüyor. Halkın iktidarının devamında halk için yapılacak şeyleri de önümüzdeki dönemde CHP'li Sarıyer Belediyesi ve ana kentte de CHP'nin yapacağını bütün halk biliyor. Bizim bunu bilip, hissedip sokağa yansıtmamız çok önemli.

5 yıllık bir dönem yaşadık. Şimdi bunun anlatımını sokaklarda anlatma günü. Ama ifade edemeyeceğimiz, anlatamayacağımız hiç bir eksiğimiz yok. Partililik, yaşam alanının neresinde olursa olsun toplumu yarına hazırlamanın nasıl olduğunu birlik ve beraberlik içinde sahada göstermektir" dedi.

chp 1