sariyergazetesi.com-sukru-genc-sariyer-11 Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 1973 yılında mezun olduğu Beşiktaş’taki Kabataş Erkek Lisesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği Pilav Günü’ne katıldı.


Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı pilav gününe, Türk siyasetine damga vuran isimler de katıldı. Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, Adalet Eski Bakanı Hikmet Sami Türk, İlhan Kesici, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar ve Gazeteci Hasan Pulur olmak üzere çok sayıda önemli ismin katıldığı pilav gününde, objektiflere renkli görüntüler yansıdı.



sariyergazetesi.com-sukru-genc-sariyer-1Mesut Yılmaz ve Hikmet Sami Türk ile Koyu Sohbet


Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Eski Başbakan Mesut Yılmaz ve Adalet Eski Bakanı Hikmet Sami Türk ile keyifli bir sohbet gerçekleştirmesi gözlerden kaçmadı. Mesut Yılmaz ve Türk, Başkan Genç’e ikinci döneminde başarılar diledi. Başkan Genç de ikiliyle bir süre keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Pilav Günü’nde, Kabataş Erkek Lisesi’ne büyük emek veren ve okul için kurulan vakfın ilk yönetim kurulu başkanı seçilen merhum İşadamı -Gazeteci Feyyaz Tokar’ın da heykelinin açılışı yapıldı. Pilav Günü’nde, liseye katkı sunan isimlere de plaketler verildi.sariyergazetesi.com-sukru-genc-sariyer-4