şükrü genç 1

Sarıyer’de CHP Belediye Başkan adaylığı için MYK toplantısını kısa bir süre önce bitirdi. Alınan bilgiye göre Şuan CHP Parti Meclis üyelerinin MYK tarafından önerilen Şükrü Genç olurken, PM tarafından onaylanması bekleniyor.

16 Kişiden oluşan Merkez Yürütme Kurulu üyeleri, şuan önlerinde olan 3 isimden birini önümüzde ki saatlerde 60 Kişilik Parti meclisine şu sıralar PM tarafından yapılacak oylama da. Oylamadan çıkan sonuç Sarıyer’in Belediye Başkan adayını belirleyecek. MYK'dan çıkan isim Şükrü Genç olduğu gelen bilgiler arasında.

genç 32Büyükdere’de bulunan başkanlık binası bahçesinde toplanan çok sayıda partili resmi olarak adaylığın açıklanmasını bekliyor.

Şükrü Genç, “Gerek belediye başkanlığım döneminde gerekse de aday adaylığı süresince bizlerle beraber olan yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birilerinin ortalığı bulandırması maalesef yetmedi. herkes Sarıyer'in gerçek sahiplerinin kim olduğunu çok iyi biliyor. Ve bu noktada genel başkan olmak üzere Sarıyer'i herkes sahiplendi. Başkanlığım döneminde hoş olmayan çeşitli sıkıntı ve spkülasyonlardan geçtik. Benim olduğum yerde yolsuzluğun adı bile geçmez. Buna izin vermem. ” dedi.

Şükrü Genç şu sıralar Belediye Başkanlığında tebrikleri kabul ediyor.

Levent PEHLİVANOĞLU