Sarıyer Belediyesi’nde staj yapacak öğrenciler için oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Kurum hakkında detaylı bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda 140 öğrenciyle bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ‘Hayırlı olsun’ diyerek hizmet binasını tanıttı.

Öğrencilere eğitim verildi

Okulların açılmasıyla birlikte staj dönemi de başladı. Sarıyer Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü yeni dönem stajyer öğrenciler için oryantasyon eğitimi düzenledi. Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programda, kurumun tanıtılmasının yanı sıra İş Sağlığı ve Güvenliği ile Sivil Savunma (İSG) eğitimi verildi. Farklı müdürlüklerde yıl boyunca staj yapacak gençlere hitap eden Başkan Genç, öğrencilere başarılar diledi.

Yollarınız açık olsun

Öğrencileri staj yapacakları bina hakkında bilgilendiren Genç şöyle konuştu: “Göreve geldiğimizde böyle bir bina yoktu. Çok büyük bir gereksinimi çözdük. Bu bina uluslararası ödül alacak. Enerji dönüşümüyle elektriğimizin yüzde 30’unu elde edip, ciddi tasarruf sağlamış olacağız. Bu çatı altında hep birlikte çalışacağız. Stajınız süresince kuralları iyi öğreneceksiniz ve mesleğiniz için ilk adımı atmış olacaksınız. Sadece belediyede değil yaşamda da yollarınızın açık olmasını diliyorum.”