Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) Başkanı Ali Genç ve yönetim kurulu üyeleri, 7. Olağan Kongre'de AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı seçilen Halil İbrahim Kurşun'u makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

2 Şubat Salı günü Sarıyer Mustafa Yener Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede Hüseyin Cevahiroğlu'ndan görevi devralan Halil İbrahim Kurşun'a 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor.

GENÇ HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun'un son ziyaretçisi Sarıyer'in en etkili sivil toplum kuruluşlarından SASİDER oldu. Kongre öncesi ilçede faaliyet gösteren STK'lar ile görüşen Kurşun, göreve geldikten sonra da temaslarını sürdürüyor. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Kurşun'a görevinde başarılar dileyen Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurşun, Sarıyer için çalıştıklarını belirtirken, ilçenin sorunlarının çözümüne ilişkin STK'lar ile fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

SARIYER POSTA GAZETESİ