Sarıyer’in sevilen bürokratlarından Osman Demir, Şişli Belediyesi Başkanı Muammer Keskin tarafından ruhsat işleri müdürü görevinden Başkan Yardımcılığına getirildi. Demir, ruhsat ve işletme müdürlüklerinden sorumlu olacak.

Sarıyer Belediyesi’nde 30 yıl görev yaptıktan sonra 31 Mart yerel seçimlerinde kendi talebi ile Şişli Belediyesi’ne geçen ve burada Ruhsat İşleri Müdürü olarak görev yapan Osman Demir, Belediye Başkanı Muammer Keskin tarafından başkan yardımcısı olarak atandı.

DEMİR’DEN BAŞKAN KESKİN’E TEŞEKKÜR

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, yeni görevinden dolayı Osman Demir’i arayarak tebrik etti. Pehlivanoğlu’na açıklamalarda bulunan Demir, “Belediyecilik anlamında 30 yılı aşkın hizmetim var. Hangi kurum ve koşulda olursa olsun görevimi tam layığı ile yapmayı kendime prensip edinmiş biriyim. Şimdiye kadar nasıl onurlu ve dik duran hakkaniyetli bir davranış sergiledimse bundan sonra da devam edeceğim. Yeni görevimde bana güvenen ve görev veren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e ve tüm emeği geçen dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Başkanımız Muammer Keskin, çalışan tüm personeline eşit şartlarda hakkaniyet çerçevesinde yaklaşıyor. Hak edene hak ettiği değeri veriyor. Bu anlamda kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SARIYER’DE EN ÇOK GELİR GETİREN BÜROKRAT OLMUŞTU

Osman Demir, Sarıyer Belediyesi Ruhsat Müdürü iken, İstanbul’un en çok gelir getiren bürokratı olmuştu. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in Şişli Belediye Başkanı olmasından sonra, Şişli Belediyesi’ne ruhsat müdürü olarak göreve getirilmişti. Demir, Şişli Belediyesi ruhsat müdürlüğünde önemli icraatları ile birçok yolsuzluk, usulsüzlük ve iş takipçilerin de önüne geçmişti.

RUHSAT VE İŞLETMELER DEMİR’E BAĞLANDI

Osman Demir, Şişli Belediyesi’nde ruhsat ve işletmelerden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapacak. Keskin’in, Nisan ayı sonuna kadar Şişli Belediyesi’nde birçok değişikliklere giderek atamalar yapacağı ifade ediliyor.

SARIYER POSTA