CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, 21 Mayıs Cumartesi Günü Maltepe Miting Alanı’nda düzenlenecek olan Milletin Sesi mitingine tüm Sarıyerlileri davet etti.

21 Mayıs Cumartesi Günü Maltepe Miting Alanı’nda düzenlenecek Milletin Sesi mitingi için Sarıyer’de hazırlıklar tamamlandı.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, “CHP İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ve birçok yurttaşımızın uğradığı hukuksuzluk ortadan kalkıncaya kadar, adalet yeniden tesis edilene kadar durmayacağız, susmayacağız. Zulmün, zorbalığın hesabı soruluncaya kadar tüm demokratik direncimiz ve gücümüzle bu haksızlığın karşısında dimdik duracağız. Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe 21 Mayıs’ta İstanbul’dan Maltepe’den, Sayın Genel Başkanımızın 25 günlük tarihi hak, hukuk, adalet yürüyüşünü noktaladığı o meydandan hep birlikte tek yürek tek ses olarak “dur” diyeceğiz” dedi.

Başkan Yalınkılıç, “İstanbul’dan yükselen güçlü sesimizle ülkemizi uçuruma sürükleyen yönetim anlayışına “dur” diyeceğiz. Cumartesi günü yapılacak olan İstanbul Mitingi'ne gelmek isteyen tüm vatandaşlarımızı ilçe başkanlığımızla irtibata geçmeye davet ediyorum. Gelmek isteyen bütün vatandaşlarımızı bu büyük mitinge CHP örgütü olarak götüreceğiz.” Şeklinde konuştu.