IMG_1624

Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, daha resmi açıklama yapılmadan kolları sıvadı. Sarıyer’i karış karış gezmeye başlayan Özsoy, Akşam saatlerinde Bahçeköy Ak Parti Mahalle Teşkilatını ziyaret etti. Bahçeköy halkı Sedat Özsoy’a yoğun ilgi gösterdi.

Ak Parti Mahalle Başkanı Mehmet Sevinç, Sedat Özsoy’a “Biz Bahçeköy Olarak hazırız” dedi. Adaylık açıklamasından sonra Sedat Özsoy’a ilk desteği veren Çevreci Başkan Sabri Avcı ve Meclis üyesi aday adayı olan  Salim Kain ve Mehmet Ali Adıgüzel toplantıya katılarak destek vermesi dikkat çekti.

SEDAT ÖZSOY, "CAK CUK'LA İŞİMİZ YOK"

Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, “Belediye Başkanlığım dönemimde, yaptığım tüm hizmetler Sarıyer halkı tarafından biliniyor. Kendi dönemimde 4 döneme bedel hizmet yaptım. Bundan sonra da bu bilgi, beceri ve tecrübe ile inşallah Sarıyer halkına yeniden hizmet nasip olur” Dedi.

IMG_1637

Özsoy, “Her zaman topluma şunu anlattım; Hizmetin manevi boyutu, verdiği huzur olmasa, belediye başkanlığına aday olmazdım. Yöneticilik peygamber sabrı ister. Büyük dirayet ve özveri ister. Kaldı ki yerel yöneticilerin konumu, merkezi yöneticilerden çok daha farklıdır. Yerel yönetici halkla direkt temas halindedir, vatandaşlarla iç içedir. Vatandaş en basit ihtiyacı için bile belediye başkanına gelir. Bu yönüyle yerel yöneticiler, sorunları daha çıkış noktasında sübvanse eder” Diye konuştu.

Haber: Levent PEHLİVANOĞLU