img_6457AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Ayazağa’ya yaptığı ziyaret sırasında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Ayazalılar Özsoy’a sevgilerini göstermek için, “İşte başkan işte Ayazağa” şeklinde slogan atarken, Özsoy da, “Ayazağa’yı ayağa kaldırmaya geliyoruz. 30 Mart’ta seçimi kazanarak Ayazağa’ya en iyi hizmetleri yapacağız” dedi.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, yerel seçim çalışması kapsamında İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’le birlikte, img_6357Ayazağa’da bulunan Giresun Eynesil Kemaliye Köyü Derneği ve Ayaztepe Gençlik Derneği’ni ziyaret etti. Yoğun kalabalığın bulunduğu toplantıda Ayazağalı gençler Özsoy’a sevgi gösterisinde bulunup, “İşte başkan, işte Ayazağa” sloganları attı.

Sedat Özsoy burada yaptığı konuşmada Ayazağa’nın 20 yıldan beri hizmetten mahrum kaldığını ve Ayazağa’nın parasıyla Osmanbey ve Nişantaşı’nda yılbaşı partileri verildiğini ileri sürüp, “30 Mart’ta seçimi kazanarak Ayazağa’ya en iyi hizmetleri yapacağız. Ayazağa’yı çok eskiden beri bilirim, çocukluğumuz hep buralarda geçti. Ayazağa hizmete çok muhtaç durumda. Şişli Belediyesi tarafından hep mahrum bırakılmış. Buranın bütçesini Nişantaşı ve Osmanbey’e harcadılar. Biz geldiğimizde Ayazağa’dan Sarıyer Belediyesi’ne gelecek para buraya harcanacak” dedi.

img_6335“AĞAZAĞA’DAN İTÜ METRO İSTASYONUNA BAĞLANTI KURULACAK”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’la yola çıktığını ve bunun mahalle için büyük bir şans olduğunu söyleyen AK Parti’li Sedat Özsoy, “Sarıyer Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi birleştiği zaman hiçbir hizmette eksiklik kalmaz. 5 binlik planlarınız Büyükşehir’den geçti, şimdi de Sarıyer Belediyesi’ne geçecek ve 1000’lik planlar yapılacak. Biz işe önce planlardan başladık. Bahçeköy’den yol yapımına hemen başladık. Ama en önemlisi Ayazağa’dan, İTÜ metro istasyonuna bir bağlantı kuracağız ve oradan da İstinye’ye metro ile inebileceksiniz. Biz çözüm noktasında projelerimizi oluştururuz ama en son karar yine vatandaşındır. Vatandaşımız tamam derse hemen işe başlarız, yok derse de vatandaşımızın taleplerini dinledikten sonra yeni çözüm yolları ararız” dedi.