AYeni Uyum Sitesi’nin sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Sarıyer’le ilgili projelerini anlatarak sitedeki sorunların köklü çözümü konusunda söz verdi. 

Mahalle ve salon toplantılarının yanı sıra site toplantılarıyla da halka buluşmaya devam AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte, Yeni Uyum Yapı Kooperatifi Sitesi’nin sakinleriyle bir araya geldi. Site sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda açılış konuşması yapan, Kooperatif Başkanı Vecihe Korkmaz, komşuları adına mahkeme kararının Yargıtay tarafından onanmasından sonra devreye girerek sitedeki 14 blokun yıkım işlemlerini ertelediği ve sorunlarıyla yakından ilgilendiği için AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e teşekkür etti.
unnamed (1)ÖZDEMİR: “SİZİ HUZURA KAVUŞTURACAĞIZ”

Daha sonra söz alan Hüseyin Özdemir, “Sarıyer’de ne tür sorun varsa biz onu çözmeye talibiz. AK Parti milletin derdiyle dertlenen bir kurum. Bu nedenle sitedeki yıkımı şimdilik sadece erteledik. İnşallah ilçe belediye başkanımız Sedat Özsoy ve hükümetimizle birlikte bu sorunu tam çözerek sizleri huzura kavuşturacağız” dedi.

ÖZSOY: “SİTELERİN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM”

unnamed (2)Özdemir’in ardından söz alan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy ise sitenin sorununu çok iyi bildiğini anlatarak başladığı konuşmasında, Sarıyer’deki tüm sorunların çözümünde Merkezi Hükümet ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket edeceğini vurgulayarak, “Sitelerin sorunlarını da çok iyi biliyorum. Bunları çözmek için geliyorum. Daha aday olur olmaz çalışmalarım başladı. Bu bölgedeki birçok sitede bodrum ve çatı katlarından dolayı yıllardır süren iskân sorunu var. Bunu Kadir Başkanımızla konuştum. Konuyu hemen büyükşehir meclisine taşıdı. Şuanda çalışma yapılıyor. Bu sorunu çözüyoruz” dedi. Yeni Uyum Yapı Kooperatifi’ndeki asıl soruna değinen Özsoy, “Belediye başkanı olduğum zaman bunu Orman Bakanımızla gerekli tüm kurumlara götürerek TBMM’de çözmek için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Sizlerin huzuru için bu göreve talip oldum” diye konuştu.

unnamed (3)SİTE SAKİNLERİNDEN SEDAT ÖZSOY’A ÖVGÜ: “SEDAT ÖZSOY SÖZ VERDİYSE YAPAR”

Site sakinleri Sedat Özsoy’a güvenlerinin tam olduğunu belirterek, sorunlarının çözülmesi için kendisine tam destek verecelerini söylediler. Bazı vatandaşlar Özsoy’un belediye başkanlığı dönemini hatırlatarak, “Biz bu sorundan bıktık. Bir an önce çözülmesini istiyoruz. Sağ olsun Hüseyin Özdemir ne zaman arasak bize yardımcı oldu. Sarıyer halkı şunu iyi biliyor; Sedat Özsoy söz verdiyse yapar. Bu nedenle size güveniyoruz” diye konuştular. Özsoy ile Özdemir kendilerine gösterilen ilgiden dolayı site sakinlerine teşekkür ettiler.