unnamedAK PARTİ’DEN YOĞUN HAFTASONU MESAİSİ

Yerel seçimlere kısa süre kala AK Parti Sarıyer’de tempoyu iyice arttırdı. Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İstanbul Milletvekilleri Osman Aşkın Bak, Ahmet Baha Öğütken’in de katıldığı etkinliklerde Pazar günü yoğun bir mesai yaptı. AK Parti’ye gittiği her yerde yoğun ilgi vardı.

Ayazağa’da ilk önce Giresunlular ile bir araya gelen AK Partililer unnamed (5)daha sonra Kastamonulular oradan da Yeniköy Bağlar Mevkii’nde Samsun Ladikliler Derneğini ziyaret etti.  AK Partililer, Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte Pınar Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaptıktan sonra Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

EKREM ERDEM, “BU SEÇİM TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK”

Sarıyer’de konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, yerel seçimlere işaret ederek, bunun sadece normal bir seçim olmadığını söyledi. Erdem, bu durumun liderlerin konuşmalarına da yansıdığını dile getirerek, "Liderler, Türkiye'nin geleceğini konuşuyor. Çünkü bu seçim, Türkiye'nin geleceğini belirleyecek bir seçim olacak" ifadesini kullandı.

unnamed (7)SARIYER’İN SORUNLARINI AK PARTİ ÇÖZECEK

Sarıyer’in tüm sorunlarının AK Parti ile çözüleceğini belirten Erdem; "AK Parti'den başka projesi olan parti var mı? Yok. Ufukları yok ki projeleri olsun. Sizden isteğimiz; bu fırsatçılara, kaosçulara fırsat vermeyin. Bu istikrar bozulmasın istiyoruz. Bu işi sadece belediye başkanlığı seçimi olarak görüyorsanız yanılıyorsunuz. Bu seçim, ülkenin geleceğinin oylandığı bir seçim olacak" dedi.

SEDAT ÖZSOY, “MÜLKİYET SORUNUNDA ÇÖZÜMÜN TEK ADRESİ AK PARTİ’DİR”

unnamed (9)Açılış töreninde konuşan Özsoy, Sarıyer'e ilişkin projelerini anlatarak, vatandaşlardan destek istedi. Özsoy, ilçenin en büyük problemi olduğunu belirttiği "mülkiyet" konusuna değinerek, "Sarıyer'in mülkiyet sorununun çözüm adresi AK Parti'dir. CHP'nin yalanlarına, ürettikleri korku senaryolarına inanmayın. CHP, çözümün önünde engeldir. AK Parti'nin hiç kimsenin tuğlasına dokunmayacağına, buradan söz veriyorum. Bu sorunu sizinle, siz nasıl istiyorsanız öyle çözeceğiz. İsteğinizin dışında hiçbir uygulama olmayacaktır. Her mahallede ayrı ekipler oluşturacağız. Sizlerin çıkarı neyi gerektiriyorsa, o doğrultuda hareket edeceğiz. Projelerimizi sizlerle birlikte masaya yatıracağız. Eğer siz, 'Biz böyle yaşamaktan memnunuz' derseniz, biz de bunu kabul edip hizmetlerimize öyle devam edeceğiz" diye konuştu.  İlçe sakinlerinin kentsel dönüşümle, daha modern binalarda yaşamayı tercih edeceklerini düşündüğünü dile getiren Özsoy, buna inancının tam olduğunu söyledi.

SARIYERLİ SARIYER’DE YAŞAYACAK

Mülkiyet sorununun çözümünün en güzel örneğini Derbent'te uygulayacaklarını kaydeden Özsoy, şöyle devam etti: "Burada, vatandaşlarımıza birebir 95 metrekare daireler vereceğiz. Bin 652 dairenin tapusunu çok yakında törenle hak sahiplerine teslim edeceğiz. Açık ve net bir şekilde söylüyorum ki; Sarıyer'de hiç kimse mağdur edilmeyecek. Kimse bir metre ileriye gitmeyecek, Sarıyerli, Sarıyer'de yaşamaya devam edecek."

unnamed (6)CHP 3 AYDA TAPU SÖZÜ VEREREK HALKI KANDIRDI

CHP'nin 2009'da Sarıyerlilere 3 ayda tapu sözü verdiğini söyleyen Özsoy, “ Bu sözleri için tek bir adım atmadılar. Sözlerini unuttular. Yine, halkın problemini çözen AK Parti oldu” dedi.

DEV PROJELERLE GELİYORUZ, SARIYER’İ 5 YILDA AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Amacının Sarıyerlilere daha kaliteli bir hizmet sunmak olduğunu ifade eden Özsoy, "Amacım, çocuklarınızla birlikte, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güvenli yaşamanızdır. Başbakanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş sonuna kadar arkamızdadır. Sarıyer'e dev projelerimizle hizmet vermeye geliyoruz. Kültür merkezleri, metro ağı, belediye hizmet binası, ilçemizde meydanlar, balıkçılar çarşısı, otoparklar ve daha birçok sosyal ve kentsel projelerimizle, Sarıyer'i ayağa kaldıracağız. Bunların hayal olmadığını göreceksiniz" şeklinde konuştu.

Ekrem Erdem daha sonra Milletvekili Osman Aşkın Bak, Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy ve İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte Halk Eğitim Merkezi’nde Danışma Meclisi toplantısına katıldı.