CHP İstanbul 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi 4. Levent’te açıldı.


IMG_6000CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın 4. Levent’te bulunan binasının bir bölümü 7 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler kapsamında 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi olarak faaliyet gösterecek. CHP İstanbul 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı CHP Genel Başkan Yardımcıları, İl Başkanı Murat Karayalçın, il yönetim kurulu üyeleri, milletvekilleri, ilçe başkanları ve 2. Bölge milletvekili aday adaylarının da katılımıyla gerçekleştirildi.

CHP 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan CHP İl Başkanı Murat Karayalçın, “Bizler bu can ile baş ile çalışmak zorundayız. Bizler bu iktidarı yıkacağız. Bizler İstanbul’da birinci parti olacağız. Aradaki farkı kapatıp üzerine çıkacağız. Bizler iktidar olmak için İstanbul’da birinci olmak zorundayız”dedi.

IMG_6008Mücadele çağrısında bulunan CHP İl Başkanı Murat Karayalçın, 7 Haziran’da yapılacak seçilerde İstanbul’da birinci parti olarak çıkmaları gerektiğinin altını çizdi. Parti içi demokrasiye vurgu yapan Karayalçın, açılış ile birlikte genel seçimlere ilişkin somut adım attıklarını belirtti. İstanbul'da 40 kadın ile ev eve gezip parti programlarını anlatacaklarını ifade eden Karayalçın, "tüm adaylar bizim göz bebeğimiz ve değerimizdir. Bizler her kese eşit mesafede durmak zorundayız. Biz herkese eşit mesafede durursak o zaman parti içi demokrasi yerine gelir. ahlaken de, siyasetten de bizlerin herkese eşit durması gerekiyor. Bizim iktidarı devirme gibi bir amacımız var. Bunu yapmak zorundayız. 40 bin kişiyle ev ev gezeceğiz programımızı anlatacağız, yapabileceğimiz ilk beş şeyi anlatacağız. Bizim nitelikli kadrolarımız ve programlarımız var bunları etkili anlatacağız. İlçe başkanlarımıza, kadınlarımıza, gençlerimize büyük sorumluluk düşüyor. Herkes sorumlulukla çalışacak" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmadan sonra 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yapıldı.