unnamedAK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, İstanbul Milletvekili İsmail Safi ve İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte Sarıyer’in Rumelifeneri ve Garipçe köyünü ziyaret etti. Özsoy’a köylerden ilgi büyüktü.

Rumelifeneri’nin köy meydanında halka seslenen Özsoy, Sarıyer’e yapılacak olan projeler hakkında önemli bilgiler verdi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Özsoy, “Sarıyer hak ettiği yere gelecek. Sarıyer’e, CHP ile kaybettiği 5 yılı yeniden kazandıracağız. Dev projelerle geliyoruz. Sarıyer’in tüm sorunlarını çözerek huzura kavuşturacağız” dedi. Köy halkının da sorunlarını dinleyen Özsoy, çözüm konusunda önemli bilgiler verdi.

unnamed (3)Rumelifeneri ve Garipçe’nin en önemli sorununun öngörünüm ile ilgili yaşanılan problemlerin olduğunu ve buradaki vatandaşların çatılarını dahi tamir ettiremediğini belirten Özsoy, “İlk işim bu konuda Büyükşehir ile görüşüp vatandaşımıza gerekli kolaylığı sağlamaktır. Bizim amacımız halkımızın yaşamını kolaylaştırmaktır. Tüm sorunları çözeceğiz” dedi.

İstanbul Milletvekili İsmail Safi ise Rumelifeneri’nde yaptığı konuşmada, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemine değinerek, “Bu seçim, yerel seçimden çok genel seçim havasında olacak. Türkiye’nin üzerinde oyunlar oynanıyor. Birileri bu ülke gelişmesin, büyümesin istiyor. Bu oyunu 30 Mart’ta hep birlikte bozacağız” dedi.

AK Partililer daha sonra Gripçe Köyü’ne geçti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Garipçe’ye kazandırdığı spor tesisini gezen AK Partililere köy halkından yoğun ilgi vardı. Vatandaşlar balkonlardan el sallayarak Özsoy’a sevgi gösterisinde bulundu.