31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere Sarıyer’de kurulan Cumhur İttifakı ile giren AK Parti ve MHP, Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’a destek için Ayazağa Meydanı’nda bir araya geldi.

Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’a partisinden ve MHP’den büyük destek geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program miting havasında gerçekleşti. Programa, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP İl Başkanı Birol Gür, Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, MHP İl Başkan Yardımcısı Selahattin Koçarslan, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajı verildi

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği buluşmada, Sarıyer başta olmak üzere ülke genelinde çok sayıda il ve ilçede kurulan Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yapıldı. Her iki parti yöneticileri de 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde istenilen sonuca ulaşacaklarına inandıklarını belirtti.