24 Haziran’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları için Sarıyer'de bulunan ilçe binasına gitmekte olan İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Cengiz Tamer, Büyükdere Balıkçılar Çarşısı civarında yumruklu saldırıya uğradı.

Büyükdere'de seyir halinde ilerlerken aracın ışıklarda durması ile birlikte 34 NE 864 plakalı Dacia markalı beyaz renkli bir araçtan inen genç şahıs tarafından yumruklu saldırıya uğrayan Tamer, olayın ardından karakola giderek kendisine yapılan saldırı ile ilgili ifade verdi. Büyükdere'de yaşanan saldırının ardından olay yerinden hızla uzaklaşan saldırganlar için, Sarıyer polisi olay çevresinde soruşturma başlattı.

Başkan Beyaz’dan ziyaret

Bugün öğle saatlerinde yaşanan talihsiz olayın ardından, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sarıyer İlçe Başkanlığı’na gelerek, olayı kınayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular. 

Pehlivanoğlu’ndan mesaj

Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, Büyükdere’de İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Cengiz Tamer’e yapılan saldırıyı kınayarak geçmiş olsun dileği ile için kendisini telefonla aradı. Pehlivanoğlu, “Herkesi temiz siyaset yapmaya davet etti.”