İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı binasının dış cephesi için kullanılan Sarıyer Belediyesi’ne ait bir aracın fotoğrafını sosyal medya hesabından duyuran, Memleket Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz’in paylaşımı dikkat çekti.

Siyasiler tepkilerini sosyal medyada gösterirken, Sarıyer Belediyesi’ni sert bir dille eleştirdiler.

“Belediyenin görevi halka hizmet etmektir”

Sosyal medya hesabından üzerinden açıklama yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun; “Belediyenin görevi halka hizmet etmektir, ittifak ortaklarının binalarını güzelleştirmek değil! Ey Sarıyer Belediyesi, sen bu yüce devletin Sarıyerli hemşehrilerime hizmet sunabilesin diye verdiği aracı, nasıl ittifak ortaklarının propagandası için kullanırsın?” ifadelerini kullandı.

“Böyle siyaset olmaz”

Memleket Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz; “Böyle siyaset olmaz! Sarıyer Merkez’de yürürken bir şey dikkatimi çekti. Yok bu kadar da olmaz dedim. Bu fotoğrafı çektim. Sizinle paylaşıyorum. Ancak kamunun imkanlarının siyasi partilerin hizmetine sunulması, gerek devlet yönetiminde gerekse belediyelerde doğru değildir. Benim verdiğim vergilerle herhangi bir siyasi partinin bayrağını asamazsınız. Böyle siyaset olmaz. Bu hizmeti vereni de bu hizmeti alanı da kınıyorum.”

SARIYER POSTA