Uzun süredir ‘Başkan Dinliyor’ çalışmaları kapsamında Sarıyerlilerin sorunlarını dinleyen Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’a fiber internet ile ilgili taleplerini yazan Büyükdere, Reşitpaşa ve Zekeriyaköy Mahallesi sakinleri, esnafı ve işletmelerine müjdeli haber geldi.

Sarıyerlilerden gelen yoğun talep Türk Telekom yetkililerine iletilince sorunun kısa sürede çözülmesi sağlandı. Türk Telekom, 2019 fiber internet yatırım bütçesine 3 mahalleyi de dâhil etti.

3 mahalleye fiber internet

‘Başkan dinliyor’ projesi kapsamında Sarıyer’i kapı kapı dolaşan onlarca Salih Bayraktar gönüllüsü, Sarıyerlilerin tüm talep ve isteklerini Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’a iletiyor. Sarıyerlilerin sorunlarına çözüm bulmak için hızlıca harekete geçilirken taleplerin içerisinde hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulabilir olanlar ilgili yetkili kişi ve kurumlara iletilerek bilgi paylaşımında bulunuluyor. ‘Başkan Dinliyor’ çalışmaları kapsamında Zekeriyaköy, Büyükdere ve Reşitpaşa Mahallelerinden özellikle teknoloji ağırlıklı çalışan işletmelerin ve sitelerin ihtiyaç duyduğu fiber internet sorunu ile ilgili gelen çok sayıda talep Salih Bayraktar’ın talimatıyla ilgili kurumların yetkilileriyle paylaşıldı. 2019 yatırım planlarına dahil edilen üç mahalle ile Sarıyer’deki abonelerin halen yüzde 60’ında kullanılabilen fiber internet böylece 3 mahalleye daha ulaşmış olacak. 

2019 fiber internet yatırım bütçesine alınan 3 mahalle yıl içerisinde de gerekli alt yapı çalışmalarının ardından fiber internete kavuşacak.